Pallontallaajat.net
Valikko

Reisbahistoria! OSA 1

Kirjoittanut Inka 15.10.2009

Kaivelen nyt vähän mennyttä, ja laskeskelen, että missä kaikkialla maailman kolkissa sitä onkaan tullut käytyä. Saatte te (mahdolliset) lukijani vähän perspektiiviä, minkä kaliiberin reissaaja on kyseessä.

Hmm. Lapsena kävin Ruotsissa vanhempien kanssa. Mentiin Ahvenanmaalle ensin ja otettiin sieltä Eckerö Linen purkki, taidettiin käydä ainakin Uppsalassa. Sieltä muistan vaan että kadut oli hienoja ja rakennukset ihanan ruotsalaisia. Lapsena mulla oli ikää siis kaikki 14 vuotta. Ehkä ei niin pieni kuitenkaan.

15-vuotiaana käytiin Yli-Iin yläasteen porukalla koulun ystävyyskoulussa Venäjällä Kronshtadtissa, samalla piipahdettiin myös Pietarissa. Se oli hieno reissu, ja tytöt joiden kanssa hengailtiin oli mainioita. Avarsi mukavasti yli-Iiläiseen ahdasmielisyyteen tottunutta teiniä.

Tässä minä ja Tatiana, tyttö jonka luona asuin Venäjällä, ja minä Kronshtadtissa keväällä 2003, tyylitaju oli ainakin tallella!

Samana vuonna porukat panosti naurettavan suuren summan mun kielikurssiin, jonne olin vinkunu ilmeisesti tarpeeksi kauan. Kesäkuussa 2003 olin kolme viikkoa Englannissa kielikurssilla Bournemouthissa, ja se oli tietenki aivan mahtavaa! Käytiin samalla myös Lontoossa, Isle of Wightilla ja Salisburyssa. Nyt myöhemmin kun rahan arvoa on alkanu tajuta vähän paremmin (ja lentojen + majoitusten hintoja), hävettää vaan ku miettii miten paljon järjestö veti omiin taskuihinsa tuosta reissusta.

To be continued…

Terveisin,
Inka

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti