Pallontallaajat.net
Valikko

Voi NYC!

Kirjoittanut Inka 27.10.2009

Voi Suomi minkä teit, ku tarjoat vaan kylmää ja räntää ja märkää! Melkein tuli märy ku eilen katoin lentokoneen ikkunasta ulos sen laskeuduttua Helsinkiin. Varsinki ku takaraivossa huudettiin, että OULUSSA ON VIELÄ KARSEAMPAA! Ainaki sään puolesta. Mutta ei auta, eiköhän se kotiinpaluu oo aina yhtä karvasta!

New York itessään oli hieno kaupunki! Reissun alussa kuului pyhä päätös, että tällä reissulla ei jähitä pelkästään Manhattanilla, vaan yritetään kiertää kaikki Borough’t myös. Ja muista kaupunginosista kertovan jutun pakottamana nehän tuli kierrettyä. No ok Staten Islandin vierailu jäi ainoastaan siihen että vaihettiin lauttaa siellä satamassa, mutta se saa riittää! Piipahdin myös viereisessä osavaltiossa New Jerseyssä, kun Princetonin pikkukaupunki kutsui. Ja voi että mikä pikkukaupunki! Niinko suoraan jostain Dawson’s Creekistä jäätelöbaareineen ja hampurilaismestoineen, Wal Martia unohtamatta!

Mutta se New York.. Niskoihin sattuu vieläki vähän siitä kaikesta taivaalle tuijottelun määrästä. Kaupunki on niiin kansainvälinen, että ihan heti vastaan ei varmasti tuu muissa kaupungeissa yhtä laajaa määrää eri kansalaisuuksia. Välillä tuntu että englantia ei juuri kuulekaan! Toisaalta siihen saattoi vaikuttaa ne huudit, millä me pyörittiin.

Myöhemmin on luvassa tarkempaa postailua, nyt vaan pintafiilistelyt, tässä matkalaukku odotellessa. Sen pitäis saapua tässä tunnin sisään, ja sen jälkeen voiki alkaa pestä hampaita (sama jättää hammaspesuvehkeet matkalaukkuun) ja itelle tuliaisena ostettua Obamapaitaa.

Flatiron Building

FLATIRON BUILDING!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti