Pallontallaajat.net
Valikko

Makiaa munkkia!

Kirjoittanut Inka 29.10.2009

Ja mitenkäs se matka menikään! Meille sattui kohalle aivan valtava munkki! Niin järetön, että mua saa tästä lähtien ihan luvan kanssa kutsua munkki-inkaksi!

Kävi nimittäin niin, että lennot Oulu-Helsinki ja Helsinki-Lontoo meni ihan mukavasti, ei mitään ongelmia. Saatiin aika urheilullisesti pinkaista ulos British Airwaysin koneesta Heathrowlla, kun Helsingistä ei vielä annettu boarding passeja Virgin Atlanticin lennolle. Pyrittiin siis ensimmäisinä ulos koneesta, no, ei päästy. Päästiin onneksi viimeisinä ekaan bussiin, eli ensimmäisinä ulos sieltä. Riennettiin Virgin Atlanticin Check-In tiskille, jolloin seuraavan lennon lähtöön oli tunteroinen aikaa, eli melko kiire alko jo olla.

Harvinaisen ystävällinen virkailijanainen otti meiltä passit, ja soitti sen jälkeen jonnekin. Muuta puhelusta ei kuultu kuin että “SO I HAVE TO DENY THEM”. JAHAS. Siinä vaiheessa tuli jo melkoisen hyvä mieli. Virkailija pahoitteli kovasti ja kertoi lennon olevan OVERBOOKED. Meille olis tilaa vasta seuraavana aamuna lähtevässä koneessa, jos siinääkään, sillä seki oli overbooked. Kovasti pahoitellen kyseinen leidi kertoi lentoyhtiön maksavan luonnollisesti korvauksia, 600 emppaa päätä kohti, hotellin yöksi Heathrow’n lentokenttäalueelta, matkat ja evästä illallisen ja aamiaisen verran. Seuraavan päivän lentoa unohtamatta.

amerikka 018

Virgin Atlanticin sponssaama hotellihuone, oli aika pramia!

Ei siinä vaiheessa auttanu muu ko nauraa, sillä eipä asialle voinu mitään tehdä. Ja päästiin sentään parhaimpaan hotelliin missä varmaan ikinä oon ollu, että no worries. Valitettavasti ei oltu ainoita, jotka ei päästy koneeseen, sillä viereisellä tiskillä oli kolme muuta suomalaista. Tulin siihen tulokseen, että tykkään suomalaisista SUOMESSA! Ulkomailla kaikki suomalaiset on juntteja, jotka ei osaa käyttäytyä. Paitsi meikä tietenki…. Mutta oikeasti! Nämä kaverit pätivät satanolla todella huonolla englannilla, ja me tietenkin jouduttiin kulkemaan niiden kanssa sinne hotellille. Ei ollu brittikulttuurin kohteliaisuus aivan iskostunu niiden tajuntaan, ainakaan käytöksestä päätellen.. Onneksi on sama tuomita, ku ite on täydellinen.

Ja ainiin! Tästä täydellisyydestä tuli mieleen, että meikä taas ruletti. Ennen Virgin Atlanticin tiskiä, turvatarkastuksen jälkeen tiskin edessä oli Security-nainen, joka puhui ehkä maailman epäselvintä englantia. Kyseli kaikkia ja en saanu juuri ollenkaan selvää, nyökkäilin vaan että joo ei joo ei arvailin menemään ko en saanu mitään selevää. Sitte se kysy että “do you have any sharp objects in your bag?” Meikä vastas että JEES JEES! Onneksi matkaseura ymmärsi vähä mua paremmin sitä ja riensi huutamaan että NOUUUUU! Että meikä rules. Veikkaan kyllä että se nainenkaa ei tajunnu mittää mun vastauksista ko ei reagoinu mitenkää siinä vaiheessa ko tunnustin että mulla on teräviä asioita laukussa..

amerikka 020

Maailman suloisin makeutusainepaketti löytyi hotellihuoneesta!

Mutta että näin! Joskus, jos ei oo kiire, voi olla kivaki juttu että lento on ylibuukattu. Minä suosittelen Virgin Atlanticia kaikille!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti