Pallontallaajat.net
Valikko

Italiafiilistelyä

Kirjoittanut Inka 30.11.2009
rijeste 529

Trieste

rijeste 501

Ainon ja Marjon pyykkinarut

rijeste 469

Triesten Piazza Unita

rijeste 333

Nam minkä värisiä taloja!

Käytiin tuossa mimmien kanssa korkkarit ja kampaukset päällä pikkujouluillastamassa näin marraskuun viimisen päivän kunniaksi. Siinä kun mukana oli muusikkomimmejä, ja pöytään raahattiin jälkiruokajäätelöä, ei italiasta voinu olla puhumatta. Muisteltiin siis Marjon ja Ainon viimekeväistä Triestevaihtoa. Hyppäsin pääsiäisen alla Itävallasta junaan ja kävin moikkaamassa tyttöjä reilun viikon verran, ja sen matkan pääasiana oli gelato. Tietty myös Italiaa ja tyttöjä oli mukava nähä, mutta face the facts.

rijeste 378

Jäätelöä

Rooma, täältä tullaan!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti