Pallontallaajat.net
Valikko

Coney Island

Kirjoittanut Inka 8.12.2009

Pakko vielä fiilistellä viikkojen (tuntuu kieltämättä että siitä olis jo kuukausia!) takaista New Yorkin matkaa. Viime päivinä on nimittäin ollu aivan järkyttävä reissukuume, enkä millään malttais odottaa kuukautta, että pääsen nauttimaan Rooman reilusta kymmenestä lämpöasteesta.

Yheksi Nykin lempipaikoista matkan aikana mulle muodostui Coney Island. Se oli jotenki niin surullinen mutta samalla kaunis ja huokui menneiden aikojen loistoa. Vaikka siellä oli 99% palveluista suljettu, siellä silti pystyi henkimään sen ilon, mitä ihmiset kesän aikana ja parempien säiden vallitessa siellä kokevat. Ja tuntui siltä, että koko kaupunginosa eläis siinä hohdossa, että kyllä me coneyislandilaiset vielä taas jonain päivänä asutaan maailman hauskimman huvittelupaikan juurilla.

amerikka 818

Rantsulla näky söpöjä muovipalmuja!

amerikka 816

Rantabulevardia, tässä suunnassa oli jopa muutama ihminen.

amerikka 814

Siellä oli kymmenittäin tynnyreitä, joihin kaikkiin oli maalattu sanoma.

amerikka 811

Karttinkia!

amerikka 810

Maailmanpyörääki oltiin jo purkamassa.

amerikka 806

Jopa Freak Show oli suljettu.

amerikka 805

Flea Market and so much more!

amerikka 821

Ainoa paikka mikä oikeasti oli auki.

amerikka 804

Jotku oli luovuttanu ja laittanu pytingin myytiin.

amerikka 802

Vastapäätä tätä huvittelukeskusta oli kymmeniä venäläisiä huonekaluliikkeitä, ja ne oli kaikki auki.

amerikka 824

Really Fun. Really Open.

amerikka 801

Aivan metropysäkin edestä löytää aivan mahtavia graffiteja!

Osa noista kuvista on samoja, mitä löytyy myös New Yorkin fiilistelypostauksesta. En vaan voi sille mittän, että tuo paikka oli niin söpö! Suosittelen ehottomasti, jos New Yorkiin menette, että suuntaatte Etelä-Brooklyniin ja Coney Islandille. Erityisesti lämpimänä päivänä siellä on varmasti meininkiä, mutta vähän kylmempään aikaan siellä saa rauhassa nauttia epätodellisesta meiningistä.

Go Coney Island!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Annipanni 24.5.2010 at 20.55

Tulee hyvä mieli sun teksteistä ja kuvista :) tässä meneekin loppuilta lukiessa!

Vastaa
Inka 29.6.2010 at 23.09

Jee tähänki Anni! Ja ajoissa tietenki. :)

Vastaa

Jätä Kommentti