Pallontallaajat.net
Valikko

Parempi omatunto, mistä niitä saa?

Kirjoittanut Inka 14.12.2009

Sen jälkeen, ku laskin mun lentomatkailun tuottamat hiilidioksidipäästöt, oon yrittäny miettiä miten voisin jatkaa reisbailua niin, että se ei kuormittais ilmastoa. Tietenkään en varmaan lähivuosina tuu saavuttamaan samanlaisia lukuja lentojen kanssa mitä tänä vuonna, mutta se ei tarkota sitä että jos reissaan vähemmän, voin reissata hyvällä omallatunnolla.

Yks mun kaveri sano, että se on päättänyt tehdä ainoastaan yhen reissun (meno-paluu lentämällä siis) vuodessa. Voin sanoa heti kättelyssä, että meikä ei siihen pystyis. Se mitä voin tehä, on lopettaa lentämisen suomen sisällä, vaikka junailuun meneeki ainaki seitsenkertainen aika.

Mondo julkaisi vastikään vastuullisen matkailijan oppaan, jossa lehden toimituspäälliköt Kati Kelola ja Heidi Kalmari valaisevat vastuullisen matkailun saloja.

Ainoastaan sen takia, että mulla olis mahdollisuus hankkia itselleni parempi omatunto matkailun suhteen, aion lukea tän kirjan. Kunhan saan vaan aikaiseksi.

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Karim 14.12.2009 at 11.57

Perhanan nainen. Sen siitä saa ku matkustelee ilman mua.

Vastaa

Jätä Kommentti