Pallontallaajat.net
Valikko

Matkoja ja juttuja!

Kirjoittanut Inka 24.1.2010

Muistin juuri, että Roomasta kirjoittamani juttu julkaistiin tällä viikolla Kalevan Peto-liitteessä. Mulle annettiin siis tehtäväksi kirjoittaa reppari teemalla “italian pikakurssi”. No, muutamia ongelmia aiheutti tietty se, että en oo ite päivääkään opiskellut italiaa, mutta Marjolta lainaamani sanakirjan avulla siitäki selvittiin. Muutama lause piti tietty tarkistaa eräältä Karimin italialaiselta kaverilta (kiitos vaan Luaille), jotta ei menis aivan metsään.

Mutta pidemmittä selittelyittä juttu on siis luettavissa kalevan nettisivuilla! Käykäähän lukemassa! (Parasta on taas se että kuvat on menny taas vaiheeksi aivan sekasi.)

Sitten itse asiaan! Kävi niin että aamupäivän matkakuume (josta jo edellisessä postauksessa valittelin), ylty niin kovaksi että ei siinä auttanut muu ku laittaa vähän rahaa palamaan!

Pääsiäislomalla meikän löytää siis seuraavasta paikasta:

Kuva täältä.

Eli Kööpenhaminasta! Viime päivinä on tehny niin paljo mieli mennä Köpikseen, en tiijä yhtään mistä syystä, mutta nyt se onneksi toteutuu. Eli jos jollain irtoaa jotain matkavinkkejä Köpiksen suuntaan, niin saa laittaa!

Lennot löytyi siis AirBalticilta hintaan 333,38€, ja siinä on siis meno-paluulipareet kahelta henkilöltä. Kattelin Blue1:n messutarjouksia mutta ne osoittautu pelkäksi huijaukseksi, joten en niihin sitten tarttunut. Vielä pari päivää sitten lennot Köpikseen sai jostain (olisko se ollu sitten se Blue1) viiskymppiä halvemmalla, ja tuon nopean hinnannousun havahduttamana oli pakko tarttua tilaisuuteen ja ostaa tiketit.

AirBalticilla en oo koskaan aiemmin lentäny, joten tulee seki koettua. Mua ihmetytti hiukan se, että niillä on Ryanair-tyylinen politiikka matkatavaroiden suhteen, eli kaikesta ruumaan menevästä maksetaan. Joten käsimatkatavarat messiin ja matkaan!

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Anonymous 26.1.2010 at 16.41

Jos ei oo vielä majotusta, niin tsekatkaa minkähintanen olis Danhostel. Se on semmonen tosi iso hostelli ja siistiksi kehuttu, sijainti on tosi hyvä, siinä tivolin vieressä. _mipa

Vastaa

Jätä Kommentti