Pallontallaajat.net
Valikko

Köpissuunnitelmia

Kirjoittanut Inka 18.2.2010

Ensinnäkin pahoitteluni neljälle lukijalleni siitä, että viime aikoina ei oo tullu minkäänlaista asiaa tältä suunnalta. Tärkeämmät asiat on vieny kaiken mun huomion, eikä nyt puhuta niistä maailman parhaimmista asioista.

Mulla oli tarkoitus pari viikkoa sitten ostaa lentoliput Tiinan luo Irlantiin, mutta joskus käy näin ja liput jää ostamatta. Aerlingusin tarjouksen ei oikeen sävähdyttäny, varsinkaan sen jälkeen kun sain sillon muinoin lentoliput Lontooseen kahdeksalla eurolla, niin meinaa olla vähän vaikea suhtautua noihin normaaleihin lippuhintoihin.

Mutta siihen Köpikseen! Mun piti treffata Mibaa tuossa pari viikkoa sitten, ja sen piti jakaa kaikki köpisvinkkinsä, mutta ku ei nähtykään, niin mun on pitäny kaivella vinkit ite. (Enkä oo vielä käyny Mondon matkakirjastossa tsekkaamassa mitä sieltä löytyy aiheesta.) Mua itteä kiinnostaa käydä:

Tivolissa, joku sanoi joskus sen olevan maailman kaunein huvipuisto. Tiedä sitten onko se huhtikuussa auki, mutta ehkä se selviää. Hotelli joka buukattiin sijaitsi aika lähellä Tivolia, joten sen ohi tulee varmaan käveltyä useammankin kerran. Meikä kyllä rakastaa huvipuistoja! Varsinki iltavalaistuksessa ne on mitä hurmaavimpia. Esimerkiksi Roomassa oli aivan todella suloisia karuselleja siellä täällä kaupunkia! Nyt peukut ja pottuvarpaat vaan pystyyn että se paikka olis huhtikuussa auki!

Christianiassa olis mielenkiintoista käydä, ihan vaan kävelemässä ja kattelemassa meininkiä. Terkkuja Evelle!

Tietenki merenneitopatsas pitää käydä tsekkaamassa, se taitaa olla niitä Kööpenhaminan must-juttuja.

Ja eipä mulla enempää tuukaan mieleen! Pitää kyllä vielä kinuta Miialta lisää köpisvinkkejä, sillä noissa ei kauaa nokka tuhise.

Hoksasin muuten, että kerranki sampo pankista on jotain hyötyä, nimittäin sen fuusioiduttua danske bankin kanssa meikäläinen saa nostaa veloituksetta tanskalaista rahhaa vaikka vasta tanskassa! Tästä pitää kyllä ottaa kaikki hyöty irti!

Onko teillä jotain Köpisvinkkejä?

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti