Pallontallaajat.net
Valikko

Enemmän on enemmän

Kirjoittanut Inka 26.3.2010

Hiphei! Eilen illalla koimme onnellisen tapahtuman, nimittäin meikän tilin tyhjentymisen. Tai no jäi sinne vielä muutama kymppi Köpistä varten mutta saan kyllä toivoa että Kalevan palkka ehtis tulla ens viikolla!

Tämä onnellinen tapahtuma siis tarkoittaa suomeksi sitä, että varattiin Sallan kanssa lentoliput Lontoon suuntaan! Mutta ei me mihinkään Lontooseen jäädä, vaan suunnataan vielä etelämmäs, EF:n suosittuun kielikurssikohteeseen Brightoniin! Ja miksi sinne? No sen takia ko Mipa lähtee ihan kohta sinne harjoitteluun, niin kyllähän sitä ilmaisen majoituksen perässä vaikka rantsuun lähtee!

Eli siis lähetään heinäkuussa minireissulle englantiin. Meikä on neljä päivää ja Salla tulee pari päivää mun jälkeen ja on vaan kaks päivää. Mutta jospa siinä ajassa ehtis tärkeimmät eli irregular choicen kengät (Lontoosta!!) ja sitte hengailla mipan kanssa rantsulla vaikka nuo onki viikonpäiviä eli se on suurimman osan ajasta töissä. Mutta eiköhän siellä tekemistä ja näkemistä oo, vaikka päiväsaikaan pitää pari päivää yksin hengailla.

Oli taas vähän pientä taistelua näiden lentojen kanssa, niinko asiaan kuuluu. Mutta oon ihan tyytyväinen tuohon summaan mitä maksoin, vaikka eihän tietenkään mikään enää tunnu samalta, jos on kerran kaheksalla eurolla lontooseen päässy.

Eka katoin vanhan tutun ryanairin kautta niitä lentoja, ja sieltä oils saanu heinäkuulle seittemällä kympillä. Munsta se oli ihan ok, sillä Panu sano pari päivää sitte maksaneensa Lontoon-lennoista 170e. Oltiin jo melkein varaamassa mutta sitte aloin vähän laskeskelemaan, että tuleeko tuo siltikään halvimmaksi.

Stanstedin kenttä on Lontoon pohjoispuolella, ja Brighton ihan saaren eteläosassa. Easyjet lentää Gatwickille, joka tulee siihen Lontoon ja Birghtonin väliin, ja sieltä kentältä lähtee kuulemma onnikka suoraan Brightoniin, joten se säästää aika paljon aikaa. Ja tietty tässä oli myös se aspekti, josta on sallalle varmaan enemmän haittaa ko hyötyä, että Easyjet lähtee Helsingistä eikä Tampereelta.

Päädyttiin siis mun painostuksesta Easyjetiin, joka kustansi kyllä melkein kaksinkertaisesti Ryanairiin verrattuna, eli 130e, mutta uskon että ne siirtymiset paikasta toiseen (varsinki HKI-TRE-väli) olis tehny ainaki sen kuuskymppiä. Ja kun on porvarimatikailun makuun päästy, niin samahan se on mennä suorinta mahdollista reittiä.

Nyt vaa peukut ja pottuvarpaat pystyyn että Kalevan palkka tulee ens viikolla! Onnistun jotenki aina unohtamaan, että minä päivinä ne ruukaa maksaa friikuille, joten se on jännäämistä joka kerta.

Mutta Brighton (ja lontoon irregular choice-kauppa), HERE WE COME!
(ja mipa voit alkaa suunnitella mitä haluat suomesta tuliaisiksi, saat ainaki lehtiä)

Kuvat 1, 2 ja 3.

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Sanna 30.3.2010 at 23.07

Samalla ko käyt siellä Irregular Choicen kaupassa, ni testikäveleppä niillä Meow -kengillä (jos niillä semmoset on, niissä on se kissanpääsolki ja HIRVEEN korkee kanta), et onko se lesti mimmonen. Eli siis, oisko mitään mahista tämmösen opetella niillä käveleen… KITOOS. :D

Ps. älä syö liikaa Roloja reissussa

Vastaa
Inka 31.3.2010 at 7.52

En tiijä mikä on lesti mut koitan muistaa! Ja rolot, noh, onneksi mennään käsimatkatavaroilla taas nii ei voi tuua kotia niitä varastollista.

Vastaa
Sanna 1.4.2010 at 0.02

Lesti on siis niinkööö se öö jalakaosan muoto. Eli niinkö tuntuuko kenkä tukevalta (niin tukevalta ko 8 cm korko ny voi) vai ei

Vastaa

Jätä Kommentti