Pallontallaajat.net
Valikko

Tuurilla mennään!!

Kirjoittanut Inka 26.3.2010

Viime aikoina mun matkailurintamalla ei oo tapahtunu muuta ko haaveilua, joten päätin että siitä lienee parempi olla kirjoittamatta. Nyt kuitenkin köpis lähestyy joten asiaaki on pitkästä aikaa!!

Ja kirjapinoki on sen mukainen, lonely planetin encounterin ja mondon köpis-oppaan avulla pitäis kaupungista löytää tekemistäkin.

Tuo viimeinen kirja on meidän reissujen pelastaja, musta pikkuinen muistikirja jonne kirjataan aina kaikki paikat missä halutaan käydä niin ei tarvi sitten matkaopasta kantaa mukana (ja lukea julkisesti). Kun kirjaaminen on meikän vastuulla, nii se saattaa aiheuttaa ongelmia ko en aina muista kirjottaa kaikkea ja sitte eksytään jonneki queensin autonkorjaamoalueelle tai roomassa ollaan yhtäkkiä kartan ulkopuolella.. Mutta seikkailua! Se on onneksi kivvaa.

Ollaan tosiaan tässä vähän suunniteltu että mitä tehdään, ja nettiäki on selailtu aika paljon matkan tiimoilta. Kaikki jotka on käyny köpiksessä on mainostanu sitä ihanana kaupunkina, joten odotukset on aika korkealla! (Varsinki sen jälkeen ko Terhi sanoin itkeneensä valtaosan köpiksessäoloajastaan, mutta silti kehu kaupunkia kivaksi, kai seki jo kertoo jotain!)

Tsuumailtiin sitte netistä että mitäs mitäs. Ensimmäisten artikkeleiden joukossa oli juttu, jossa sanottiin että Kööpenhaminaan ei kannata missään nimessä matkustaa pyhien aikaan, eikä VARSINKAAN pääsiäisenä…. No onneksi me mennään just pääsiäisenä!

Toinen siisti juttu oli ku aamulla heräsin (eli noin puoli tuntia sitte), Karim oli jännäny mulle viestin:

Avasin koneen ja siinä oli tämä uutinen. Onko tämä taas jotain tuuria!

(Linkki pitää sisällään hesarin eilisen uutisen siitä, miten pieni merenneito-patsas on lähtenyt matkalle kiinaan)

Ei sillä että se merenneitopatsas olis meijän reissun kohokohta ollut, mutta olishan se ollu ihan kiva nähdä. Mutta siinä on jo toinen syy, miksi Köpiksessä pitää käydä vielä toisenki kerran joskus. Eka on se, että tivoli on kiinni ja se olis niin siisti nähä!

Mut eiköhän me jotain keksitä!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti