Pallontallaajat.net
Valikko

Money matters?

Kirjoittanut Inka 28.3.2010

Aina ko kerron hankkineeni jotain uusia lentoja, kaverit tuntuu isoon ääneen ihmettelevän sitä, miten ihmeessä mulla onkaan varaa matkustaa niin paljon (paljon ja paljon). Nyt minä kerron.

(Salaisuus!) Ei mulla oikeesti ookaan.

Tai no, riippuu miten sen ottaa. Matkustelun lisäksi mulla nyt ei valtavasti muuhun oo varaa. Mutta niinko monesti on sanottu, matkustelu on priorisointikysymys! Toiset ostaa ison led-telkkarin, toiset painelee lentokentän kautta maailmalle.

Ja jos on jääny vielä epäselväksi, niin meikä kuuluu tuohon jälkimmäiseen kastiin. Tällä hetkellä meidän kahden hengen talous elelee iloisesti 30 neliön yksiössä, eikä meillä oo telkkaria.

Eikä ne mun reissut oo mitään luksushotelleja ja uima-altaita sisältäviä, vaan iha rehellisiä minibudjettireissuja, mitä kuka tahansa varmasti pystyisi tekemään, jos vaan priorisoisi. Halvimmat mahdolliset lennot, halvin mahdollinen majoitus ja eväät kaupan leipä- ja juusto-osastoilta ja menoksi.

Hienoa on kans se, että oon useimmilta reissuiltani tehny jonkumuotosen jutun jonnekin, joten sitä myötä oon saanu myös enemmän reissurahaa. Jee.

Meikässä on ehkä joku vika mutta aina ennen kaikkia reissuja (tuleva köpis olkoon poikkeus) koitan säästää ihan hulluna rahaa, että pääsen sitte paikan päällä kunnolla shoppailemaan. Sitte ko pääsen kaikkiin niihin paikkoihin, missä koko tili olis mahollisuus vetasta tyhjäksi parissa minuutissa, oonki kamalan nirso enkä loppujen lopuksi osta yhtään mitään. Ja kotiin palatessa reissulta ylijäävät varat käytetään lentojen ostamiseen!

Esimerkkinä tästä nykin reissu. Tein hulluna töitä (mm. stokkan hullut päivät, meikä oli sielä aamuneljältä puunaamassa kylmiöitä) että ei tarvis köyhäillä reissussa, en löytäny juuri mitään ja kun siihen päälle Virgin Atlantic halus vielä antaa meille rahaa, vein forexille kotiin palattuamme isomman summan mitä sieltä hain. :D

Että siitä kö jätättä pari baarireissua väliin joka kuukausi nii siinähä lähtee jo melkeen maailman ympäri!!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Sanna 30.3.2010 at 23.09

Truu dat. Jotku menee reissuun, jotku ostaa kissan. Käytiin muuten lauantaina äipän kans ekaa kertaa matkatoimistossa, oli kivaa! (kun meitä sinne Ekyptiin lähtee kuiteski 8-10 henkeä joista n. 3 on lapsia, niin aateltiin että sama kipata koko paskan organisointi ihan jonku ammattilaisen niskaan. Et mennään nyt sitte “pakettimatkalle”)

Vastaa
Inka 31.3.2010 at 7.51

UU! Toivottavasti tulee hyvä reissu ko on iso porukka messisä! (Joko alotetaan arabian opinnot, mulla on vielä kuukausi aikaa?)

Vastaa

Jätä Kommentti