Pallontallaajat.net
Valikko

Terveisiä Kööpenhaminasta!

Kirjoittanut Inka 2.4.2010

Huh, kello on täällä vasta seitsemän mutta oon aivan poikki! Tultiin hotellihuoneelle jo ehkä kaks tuntia sitten, Karim kävi suihkussa ja meikä otti torkut, mutta tuntuu että siltikään ei lähe enää käyntiin, vaikka tänäänhän ehtis vielä vaikka mitä! Karim kuitenkin kuorsaa tuossa vieressä siihen tahtiin että ulosmenosta on turha haaveillakaan, ei sillä, että jaksaisin.

Mut tosiaan, viime yönä kello 02:00 kello pirahti iloisesti soimaan Helsingin Kumpulassa, ja me kaivettiin kaikki mahollinen maailmassa oleva taistelutahto ja kammettiin itsemme ylös, olihan nukkumaan menty niinkin aikaisin kuin kaheksan-yheksän maissa. Pimeitä katuja pitkin päästiin viimen reilun puolentoista kilsan matka bussipysäkille, ja sieltä se onnikka sitten tuliki, onneksi!

Mulla oli tosiaan pyhä tarkoitus tehä online check-in, mutta airbalticin nettisivuille päästyäni huomasin, että Helsingistä lähteviin lentoihin ei pysty tekemään netissä check-iniä. No ei sitte! Tuntia aikasemmin vaan kentälle että ehtii koneeseen, Karim sai mut onneksi ylipuhuttua ja kentällä (missä oli aivan hirviät jonot) tajuttiin onneksi että siellä on ne check-in pömpelitki, ja sinne ei ylläristi ollu lainkaan jonoa.

Oli vähän epäilyksiä sen pömpelin suhteen, koska esim swiss airlinesin vastaavilla kesti noin miljoona vuotta saada boarding pass käteen, joten olin melko yllättyny ko noin PUOLESSA MINUUTISSA luukusta suhahti boarding passit, jee!

Lennot meni hyvin, kone oli ihan täynnä mut saatiin onneksi vierekkäiset paikat. Mentiin tosiaan Riikan kautta, mutta se vaihto oli mitä täydellisin! Käveltiin suoraan koneesta toiseen koneeseen, eikä missään vaiheessa jouduttu odottamaan. Melko harvinaista. Köpiksen lentokentältä lähti kätevästi juna jolla päästiin tohon päärautatieasemalle, minkä lähellä tää meijän hotelli on.

Hotelli on siis CabInn City, ja tosiaan nyt vähä pröystäillään ku otettiin hotelli mutta tällä hetkellä oon ainaki aivan kamalan tyytyväinen siitä ratkaisusta. Oltiin tosiaan Köpiksessä joskus kaheksan aikaan aamulla, ja sisäänkirjautuminen oli vasta kolmelta. Käytiin kuitenki kysymässä et josko olis mahollista jättää kamoja säilytykseen siksi aikaa ettei tarvis roudailla mukana ympäriämpäri. Receptionin nainen oli maailman mukavin ja päästi meijät huoneeseen heti, mikä oli melko hienoa! Huone on ihan minimini, ekä maksimissaan 15neliötä, mut kelpaa!

Tänään ollaan kävelty noin miljoona kilometriä, ja jaloissa tuntuu. Aamulla oli pilvistä ja nyt paistaa aurinko, mutta on tosi tuulista. Käytiin muun muassa tänään Nyhavnissa ja Christianiassa (iskä älä huoli, ei pössyetlty) ja käveleskeltiin Strøgetiä eestaas. Käytiin libanonilaisessa syömässä ja oli nam, ehkä huomenna tarkenee maistaa paikallista jätskiä.

Jos ihmettelette, että miten mää reissusta kirjoittelen niin vastaus on se, että Karim otti koneensa mukaan. USB-piuha jäi kuitenki iloisesti kotiin, joten laitan sitte kuvia reissusta aivan erikseen.

Mutta nyt saa tanskaksi dubattu ankronikka kaiken huomioni, toivotaan, että huomenna jaksais paremmin.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti