Pallontallaajat.net
Valikko

Köpistä

Kirjoittanut Inka 6.4.2010


Huhheijakkaa, olipa taas reissu! Neljä päivää Köpiksessä oli kivaa, eikä muina päivinä fiilis ollu ihan yhtä väsyny ko edellisestä kirjoituksesta vois ajatella.

Vaikka sää ei ollu mikään maailman paras (tuuli ihan hulluna ja puolet reissusta sato vettä), nii taisteltiin silti uhmakkaasti sateenvarjo ja kumpparit aseena vettä ja kylmää vastaan, eikä varmaan tarvi kahesti miettiä kumpi voitti. Kolmantena päivänä pystyttiin olemaan vaan pari tuntia sateessa ulkona, ja loppuaika vietettiinki neljän seinän sisällä ainakin siihen asti, kunnes sade lakkas.


Köpis oli kyllä kehujensa veroinen kaupunki! Tietty siellä oli välillä vähän kuollut meno, ku melkein kaikki kaupat (turistikauppoja lukuunottamatta) oli pyhien vuoksi kiinni. Kaduilla samoili vaan turistikasan lisäksi muutama epäonninen paikallinen, joka ei ollu päässy pois.

Lauantaina ko paikatki oli auki, tuntu että koko kaupunki heräs eloon. Sillon oli ehdottomasti koko reissun päivä, johtuen ihan vaan siitä yleisestä meiningistä.

Ei me mitään erityistä reissun aikana tehty, kunhan käveleskeltiin ympäriinsä ja ihmeteltiin paikallista menoa. Ja etittiin parhaita ruokapaikkoja, ja löydettiin ne. Ei oo kovin montaa reissua missä oon syöny yhtä maukasta ruokaa ko Köpiksessä. Jostain syystä päädyttiin pelkästään joko libanonilaisiin tai välimerellisiin paikkoihin, joten ruokalistalla oli pääasiassa, taboulehia, shawarmaa, kanaa ja pitaa. Mutta mulle maistu!


Tehtiin se moka että varattiin mahdollisimman myöhäiset lennot, että ehittäis olla vielä viimisenä päivänä kaupungilla VIRHE!!! Eilen nimittäin oli melko kolea sää, ja vettäki sato ihan reilusti, joten parin tunnin pyöriskelyn jälkeen päätettiin, että vietetään päivä mielummin lentokentällä entä tyhjässä ja kylmässä kaupungissa.


Kaikki meni jotenki hirveän helposti! Kaikki puhu englantia ja oli ystävällisiä, ja esim lentokentältä pääsee keskustaan aivan hirveän helposti, alle vartissa. Meijän hotellissa oli loistava sijainti, ja pystyttiinki käveleen jokapaikkaan, eikä käytetty julkisia.


Kirjoittelin nyt vähän pintafiiliksiä, mimmosta reissulla oli. Laitan tässä myöhemmin hetikohta kunnon kuvapostauksen, niin pääsette vähän näkemään mimmosta siellä oli pääsiäisenä. Nyt lähen kuitenki pesemään pyykkiä!


PS. Päätin, että en enää ikinä matkusta maahan missä on alle 20 astetta lämmintä!! Jos on niin kylmä että räkä valuu ni sitte on liian kylmä.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti