Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Töihommia Ruotsissa - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Töihommia Ruotsissa

Kirjoittanut Inka 14.4.2010

Palattuani takaisin Helsinkiin kotona vietetyn viikonlopun jälkeen ehin pelkästään purkaa kamat, kun piti alkaa taas pakkaamaan. Nyt ei onneksi tarvinnu ihan yhtä paljon kampetta ku kotona käymiseen, sillä pelekät vaihtovaatteet riitti tällä kertaa.

Tarkoitus oli siis osallistua kahen päivän pressimatkalle, ja aamulla piti herätä ennen sian pierua eli puoli viideltä että ehti seitsemältä lähtevään koneeseen. Siinä sitte istuttiin koneessa valmiina lähtöön, kun kone ei sitte millään liikkunutkaan. Moottorivika, ja meikäläiset odottaa tuntikausia Helsingissä seuraavaa konetta, jossa olis tilaa. Kun päästiin Tukholmaan, sielläkin piti odotella viis tuntia ennenko kone Skellefteåhon lähti.

En ollu koskaan käyny Tukholmassa joten se viisi tuntia oli sama käyttää siihen, että kävi tutustumassa kaupunkiin. Suuremmin siihen ei vielä ehtiny tutustua, mitä nyt vähän käveleskeltiin Gamla Stanissa ja käytiin Thaimaalaisessa syömässä (meikä söi ekkaa kertaa ja oli nammnam!).
Kuvasaldo oli varsin kehuttava, tämänki kuvan otin vain sen vuoksi, että muistan kesällä sitte ko kunnolla matkataan Karimin kans Tukholmaan (eli viikkarin päivä Tukholmassa-risteily), että tämä oli se siisti katu.

Päädyttiin kuitenki lopulta Skellefteåhon, vaan 12h myöhässä. Eli vahvasti meni. Evästä naamaan ja nukkumaan. Huoneet oli kivoja, kauheen rauhallinen meininki, tässä todiste:

Reissulla käytiin myös Uumajassa. Ohjelmaan ei oikeen muuta kuulunu ko syöntiä, eli käytännössä mentiin ravintolasta toiseen. Söin myös kaikkia melko ällöttäviä juttuja kuten raakaa tonnikalaa ja kalan mätiä, sekä kateenkorvaa mut en vieläkään oikein tarkasti tiijä mitä se on.

Paluumatka Uumaja-Vaasa välillä meni melko hauskasti, nimittäin seuraavanlaisella vehkeellä:

Kuuspaikkainen minikone piti ihan sairasta meteliä, ja oli melko vanaha. Siitä kerto ihanat vaalealla nahalla ja lampaantaljalla päällystetyt penkit. Lennettiin melko matalalla joten maisemat oli melko makijat.

Nyt meinaa jo väsyttää, Karim tuossa jo simahti. Käytiin Puolailtamissa josta ei kyllä kostuttu yhtään mutta tulipahan käytyä.

Täällä on aivan kevät, ja se on niin siistiä! Tänään ajoin ekaa kertaa pyörällä töihin, ja se oli välillä melko ikävää ku kuiva hiekka pölisi tuulessa suuhun ja korviin. Mutta voin kertoa että tästä lähtien kulen polkien niin pitkälti ko voin, vaikka nuo pyöräilyreitit ei täällä ihan Oulun tasoisia ookaan.

Nyt kuitenki hyvää yötä, että huomenna taas jaksaa!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti