Pallontallaajat.net
Valikko

Kesä on niin lähellä!

Kirjoittanut Inka 20.4.2010

Libanonin reissu lähenee lähenemistään, ja oon jo sen verran varautunu, että oon vähän ostellu kesävaatteita (joista osa on elloksen paketissa jossain tomupilvien vaikutuksesta meikäläiseltä ulottumattomissa) ja sen semmoista. Alkaa tuntua, että kohta lähtään oikiasti reissulle.

Pitkään aikaan ei oo mikään reissu jännittäny näin paljoa, mutta se johtuu ehottomasti siitä, että tää reissu tulee olemaan erilainen kuin mikään aiemmista. Meen paikkaan josta mulla ei oo mitään muuta kuin mielikuvia, en osaa paikallista kieltä – en ees osaa paikallisia kirjaimia, asun siellä kuitenkin paikallisessa perheessä ja hengailen paikallisten kanssa. Miten siistiä!!!

En kuitenkaan ehdi vielä ihan hulluna fiilistellä, sillä mulla on aivan hirvittävä kasa hommia hoidettavana ennen sitä. Huolista päällimmäisenä on syventävän toimitustyön tutkiva juttu, jota en oo vielä edes aloittanu, ja se oli tarkoitus tehdä ennen reissulle lähtöä, ja se on edelleen pyhä tavoitteeni! Lisäksi on myös muita työhommia: muutamat pikkujutut odottavat kirjoittamistaan (ja nehän pitää tietty editoida vielä kans!), sitten on kalahaastis jajuvan reissu, ja ilmeisesti mut lähetetään vielä Tallinnaankin juttukeikalle, saa nyt nähdä onko se ennen reissua vai sen jälkeen. Se selvinnee huomenna.

Helsingissä on jo melkein kesä! Fiilis vähän tipahti kun tänä aamuna olin lähössä töihin ja huomasin että etukumi on puhki, ei siinä sitten muu auttanut kuin alistua ja mennä bussilla, vaikka se tuntuki niin luonnottomalta! No, jospa sitä pääsis vielä ajeleen pyörällä!

Tällä hetkellä kirjottelen muuten uudella reissuläppärillä, siitä johtuu tää kuvattomuus, ja voin kertoa että pikkuhiljaa alkaa myös pikkunäppäimillä kirjoittaminen onnistua! Ei tunnu enää niin vaikealta.

Mutta ei tässä sen kummempia! Kesä alkaa painaa päälle ja haaremihousut on kohta ainoat mitkä pysyy jalassa.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti