Pallontallaajat.net
Valikko

Yllättäviä käänteitä

Kirjoittanut Inka 21.4.2010

Tiiän, että nää matkaoppaiden kansikuvaukset alkaa käydä jo todella tylsiksi, mutta minkäs teet, kun muitakaan kuvia ei ole tarjolla. Joten ei siis auta.

Eilen mulle töissä mainittiin vähänniinkuin vaan sivulauseessa, että mun pitäis mennä Tallinnaan. Silloin en vielä sen enempää kyselly, mutta tänä aamuna tajusin että mulla loppuu aika kesken, ja sainki kuulla että se juttukeikka olis tehtävä vielä ennen Libanonin reissua. Joten ei siinä muuta kuin tuumasta toimeen.

Varasin liput, hankin majapaikan ja aloin suunnitella juttua. Pikku kiireellä mennään ku reissu tapahtuu jo tämän viikon pe-la, joten saa nähä. Tässä nyt on vaan semmoinen pikkuruinen ongelmanpoikanen, että mää en oo koskaan aikaisemmin käyny Tallinnassa.


Eli nyt jos joltain teiltä tai teidän kaverilta tai serkulta tai äitiltä tai vaikka naapurilta lähtee jotain hyviä vinkkejä hotellista, ravintolasta, kahvilasta, baarista tai mistä muustakaan niin olisin kyllä äärimmäisen kiitollinen, jos niitä jakaisitte. Vaikka mun research saavutti melkoisen hyvät mittasuhteet tänään, apua tarvitsee aina. Joten APUA!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti