Pallontallaajat.net
Valikko

Perhematka Lontooseen

Kirjoittanut Inka 22.4.2010

Kirjoittelin tuossa jokunen aika sitten siitä, miten Lontoo on yks mun supersuosikkikaupunkeja. Sen vuoksi ilo onkin valtava, kun toissapäivänä soitin isälle ja huomasin puhelun päätyttyä ostaneeni meille lennot Lontooseen ens syksylle.

Eihän tää minään yllätyksenä tullu, mutta oli jotenki hauskaa puhua puhelimessa ja ostaa samanaikaisesti lennot. Eli reissuun lähtee minä, isä, Veera ja Topi. En muista paljonko liput makso koko porukalta, mutta naamaa kohen lipuista pulitettiin jotain 116 euron luokkaa. Otettiin EasyJetin liput käsimatkatavaroilla, mutta päätettiin kuitenki ottaa yks matkalaukku, joka kustansi 22e, ei niin paljon mitä olin luullu. Salee tässä tulee nyt kuitenki sitte jotai lisämaksuja, että tuo onki vaan menohinta tai jotain muuta mukavaa. Mutta sen näkee sitten paikan päällä.

Nyt reissusta tulee varmaan vähän erilainen ku on perhe mukana. Ehkä käydään niissä perinteisissä London Eyessa ja Madame Tussaudsissa (London eyessä en oo ikinä ees käyny!!), tai sitten ei. Aattelin antaa iskälle Lontoon matkaoppaan kouraan ja käskiä kattoa mitä haluaa nähä.

Nytpä ei tarvi sitten heinäkuussa koittaa hullulla kiireellä käyä Lontoossa kattomassa kaikkia mitä haluaa nähä, ku reilun kuukauden päästä sinne pääsee sitten uudestaan. :) Miten kivaa! (Ja luontoystävällistä, ei tosiaan.) Toivottavasti sää suosii yhtä hyvin ku viime vuonna, aurinko olis kiva kaveri.

Mutta se niistä Lontoohöpinöistä vähäksi aikaa, sillä mulla on noin miljoona juttua mitä pitäs tehä vielä ennen huomista Tallinnanpyrähdystä. Oon kattonu valmiiksi melkeen kaikki paikat missä käydään, toivottavasti ehitään vaan käydä kaikkialla, sillä aikataulu on melko tiukka. Mutta jospa se tästä.

Niinko Karim sano: “Jotta muilla matkalaisilla olisi helpompaa.” Meikä lähtee siis reissuun.

Adios, toivotaan että ei tuu räntää niinku internetin säämiehet pelotteli.

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Anonymous 23.4.2010 at 1.41

Kivaa reissua ja ihan tosissaan 1 laukku ruumaan maksaa sen 22e menopaluu. Nimim. testattu on eikä ollu ongelmia (eli siis Miia täällä taas)

Vastaa

Jätä Kommentti