Pallontallaajat.net
Valikko

Tultiin Tallinnasta takasi!

Kirjoittanut Inka 25.4.2010

Jeejee, toinenki päivä Tallinnassa sujui varsin mukavissa merkeissä, saamalla kaavalla kuin ensimmäinenki. Sain käytyä kaikissa juttua varten tärkeissä paikoissa, joten huomenna ei tarvi sitten muuta kuin istua pyllylleen ja alkaa naputtaa!!

Huomasin vasta nyt ku laitoin kuvia koneelle, että mulla oli melekosen turhaan järkkäri lisäämässä painoa repussa, sillä sillä otetut kuvat oli pääasiassa hotellin sängyllä hyppimiskuvia, joten siitä oli meleko paljon hyötyä. Samahan sitä on kanniskella.

Mut pakko kyllä sanoa, että Tallinna yllätti positiivisesti! Ainoa vähän epämiellyttävä kokemus (örveltävien suomalaisturistien lisäksi) oli se, kun koitin ostaa ärrältä onnikkalippuja. Nainen tiskin takana ei osannu sanaakaan englantia, ja ei pitäny juuri minnään mun lipunostoyrityksiä ko. kielellä. Jossain vaiheessa se kävi sitten melkein huutamaan mulle venäjän ja vironsekaista huutoa, ja vasta siinä vaiheessa tajusin kokeilla suomeksi. No, saatiin liput kouraan ja lähettiin oottaan onnikkaa.

Ei silti tuu ensimmäisenä mielen viereenkään, oli sitä missä tahansa ulkomailla, käyttää suomea jos englanti ei tehoa. Eka käyään läpi kaikki ruotsit ja saksat sun muut. No, joskus käy näin, pitää muistaa ens kerralla.

Toivottavasti päästään vielä kesällä käymään Tallinnassa ennen kuin (JOS) muutetaan pois Helsingistä. Kesällä on varmasti vielä siistimmän näköstä, kun puissa on lehet ja ruoho on kaikkialla vihreetä.

Tässä pitää alkaa pikkuhiljaa kaivaa matkalaukku komerosta ja miettiä, että mitäs kampetta sitä siellä Libanonissa sitte tarviikaan. Ennen sitä reissua on kuitenkin vielä reissu Oulun suuntaan, sillä iskää pitää kyää vielä moikkaamassa ennen kuukauden Lähi-Idässä oleskelua. Voin muuten tunnustaa että jos aikaisemmin jo jännitti, nyt jännittää vielä enemmän.

PS. Jos Tukholma himottaa, kantsii tsekata norwegian supertarjoukset, toukokuun alussa HKI-Tukholma väli maksaa EURON!!! (Pakko tunnustaa et vähän harmittaa ko tää tarjous jää mun osalta käyttämättä, mutta ehkä se on sen arvosta.)

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Anonymous 26.4.2010 at 21.42

HOksasin tänään, että Ryanairilla menossa parhaat tarjoukset piitkään aikaan (tai sitte oon vaan missannu niiden tarjouspäivät viime aikoina, ku en oo kuitenkaa joka päivä seurannu tilannetta), 3 punnalla pääsis ainaki Englannista melkee joka suuntaan touko-kesäkuussa.. /MIpa Ps. Tsempiä pakkailyuihin!

Vastaa

Jätä Kommentti