Pallontallaajat.net
Valikko

Ihanaa kotimaan matkailua

Kirjoittanut Inka 29.4.2010

Lähin eilen töistä muutaman tunnin liian ajoissa ihan vaan aloitaakseni LOMAN! Jipii! Edessä on nyt kuukausi ilman velvollisuuksia. (no okei, life on menossa taittoon ihan just ja mun pitää kirjoittaa varmaan viis juttua sinne ja oikolukea muut ja koittaa metsästää myös kuvia, sen lisäksi mua odottaa myös ihana syventävän tiomitustyön tehtävä, jonka oon päättäny tehä!)

Mutta kuitenkin, LOMA! Ei mitään aamuherätyksiä, vaan saa nukkua niin pitkään ku tahtoo (Tämän aamuinen esimerkki: aamukahdeksaan), ja maanantaista lähtien nauttia noin +27 asteen lämpötilasta ja mennä vaikka rantsulle jos concrete jungle ei kiinnosta.

Tällä hetkellä on kuitenkin vielä hieman eri meningit. Tuota hommaa olis vielä aika paljon, sillä yritän saaha suurimman osan jutuista kirjoitettua ennen lähtöä. Eilen oli todella hyvä alku, ja kirjoittelin hlöhaastattelua ja tein ihan sairaan hyvää jälkeä (Itsekehu haissoo!!), tänään pitäis jatkaa ja tehä vähintään yhtä hyvää jälkeä.

Eilinen tosiaan meni pääosin junassa istuen, mikä sen ihanampaa. Juna lähti Helsingista ja saapui Ouluun puolitoista tuntia myöhässä noin kello 23. Ja miten kylymä Oulussa on! Tänä aamuna heräsin ja ei ollu ko pari astetta lämmintä, voin kertoa että en näytä nokkaa ulukona päinkään ko on niin kylymä. Nyt se on virallista: munsta on tullu vellihousu siellä etelässä. :(

Mutta terkkuja Yli-Iistä, täällä on vielä lunta!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti