Pallontallaajat.net
Valikko

OFF TO LEBANON!!

Kirjoittanut Inka 3.5.2010

Nyt se kauan odotettu päivä on viimein koittanut! Tänään meikäpoika nappaa Karimin mukaan, matkalaukun kainaloon ja passin reppuun ja suuntaa kohti Helsinki-Vantaata ja sieltä sitte kymmenen tunnin tiiviin lentelyn ja koneenvaihtojen jälkeen löydän itseni Beirutin kansainväliseltä lentokentältä! Miten siistiä!

Siitä asti ko Karimin kans alettiin serustella oon haaveillu että pääsisin joskus käymään Libanonissa sen kans, ja täähän on ihan mahtavaa, ku nyt oikeesti pääsen. Lisäksi ekalle kahelle viikolle messiin tulee Karimin pikkusisko Eva ja niiden iskä, mikä on ihan huippua kans!


Sen verran mua on varoteltu, että ekat kaks viikkoa ruukaa Libanonissa suomestatulijoilla olla aina ihan kauhea ripuli, joten oon valmistautunu sitä varten pakkaamalla pari vuotta sitten vanahentuneet ripulilääkkeet mukaan. Hyöty on varmasti kova!

Oon pakannu jo melkein kaikki kamat, pitää vielä muutama juttu niinko esimerkiksi hammasharja ottaa mukaan, sitten voiki jo laittaa vetskarit kiinni, vyön ympärille ja alkaa ressata että mitä jäi, pakko tarkistaa!!! Jipii.

Helsingissäki paistaa aurinko, joten tässähän voi kohta alkaa jo virittäytyä Beirutin tunnelmaan. Mulla on tietenki vähän hommia vieläki tekemättä, koska en yksinkertaisesti ehtiny tehä niitä kaikkia viikonloppuna pingiksenpeluultani, joten ei auta. Vaihtoväli on onneksi niin pitkä että siinä ehtii editoida jutun jos toisenki.


Meillä lähtee tosiaan viideltä kone, välissä on viiden tunnin vaihto Budapestissä ja sitte kolmen aikaan aamuyöllä pitäis olla perillä. Pitää käydä vielä kaupassa ostamassa kunnon matkaeväät, ja pankissa. Jälkimmäisessä sen takia että onnistuin eilen vuokraa maksaessani (jota en sitten ehtiny etes maksaa vielä) lukitsemaan mun pankkitilin. Joten pikku bussimatka tuohon hakaniemeen lienee ihan asiallista, eipä tässä olis ko jotain tuhat hommaa tehtävänä mutta jos on palikka nii on palikka.

Onnellisena ilmoitan, että meikä lähtee nyt Libanoniin ja palaan takaisin suomeen toukokuun 28.päivä.

(truu nörenä läppäri lähtee tietenki messiin, ja nettiyhteyden ollessa saatavilla lupaan kertoa tätä kauttaa kuulumisia, se lienee se helpoin väylä.)

TRANSLATION: I’m ready to go! Everything is packed, I just need my toothbrush anymore. Couldn’t be more excited, I’ve been looking forward to this trip since I started dating Karim, and finally we’re leaving! I just need to go to bank before we can leave, cos I managed to lock my bank account yesterday while paying my rent. Wo-hoo, couldn’t be happier.

I try to post from Lebanon as often as possible, but I just can’t know yet does Karim’s grandma have an internet connection. We’ll see!

I couldn’t be more happy to announce: I’m off to Lebanon!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti