Pallontallaajat.net
Valikko

Kaksi viikkoa takana, puolitoista edessä

Kirjoittanut Inka 17.5.2010

Moikka vaan pitkästä aikaa! Elo täällä Beirutissa on menny varsin mukavasti, aina on tekemistä ja jos ei oo niin välillä onki ihan mukava vähän hengähtää. On ollu ihan mahtava mahdollisuus tutustua tähän maahan ja kulttuuriin näinki hyvin mitä oon päässy, ei ihan joka paikassa tällä tavalla pääse sisälle.

Meillä ei netti enää toimi, vaan tultiin nyt tänne Karimin serkuille (melkein naapuriin) että pääsen vähän tekemään töitä ja samalla kirjoitteleen blogia. Käytiin pari päivää sitten uimassa ja hiekka oli niin kuumaa että piti juosta, koska muuten jalkapohjat olis palanu. Vedessä oli ihan hullun isoja aaltoja, oli ihan mahtavia.

Pari päivää sitte pääsin seuraamaan yhtä todella mielenkiintoista näytelmää. Yhtäkkiä siellä niiden mummolassa alkoi hirveä hälinä, Karimin ja Evan piti mennä vaihtamaan vaatteet siistimpiin, mahlutaa ja leivoksia käytiin hakemassa ja kaikki oli jotenki ihan paskat housuissa. Syy selvis meikälleki hetken päästä: Karimin mun ikäiselle serkkutytölle oli tulossa kylään 38-vuotias mies vanhempiensa ja siskonsa kanssa tarkastamaan, josko mimmissä olisi vaimoainesta. Eikä kyseessä ollu ensimmäinen jätkä, joka siellä oli käyny. Seurattiin Karimin kans naureskellen sitä jännitysnäytelmää, kun jossain vaiheessa mimmi jätettiin kaksistaan sen vanhan äijän kanssa. Käytiin välillä juttelemassa niille ja voi luoja se mies oli kuiva! Eikä se onneksi kelvannu sille Karimin serkulle, kuulemma liian vanha. Haha! :D

Mulla olis ihan hulluna asiaa mutta kirjoittelen myöhemmin, toivottavasti pääsen postailemaan sitten kans! Käytiin tänään ostamassa kilo pähkinäsekoitusta eli mahlutaa meille kotiin, ootan malttamattomana! Namnam. Tänään varmaan katotaan vaan leffaa ja sit mennään kattoon joskus kolmen maissa yöllä, pääseekö Karimin isä ja Eva lähtemään takaisin suomeen, vai estääkö tuhkapilvi lentämisen. Jännää!

Translation: It’s been great in here! We’ve been here for two weeks, just one and a half to go! There is so much to do, and when there is not, it is noce to have a moment to relax. We got no internet at the moment, so I won’t post too much (and I got better things to do). Today Karim’s dad and sister go back to Finland, if the vulcanial ash don’t destroy the plans. We’ll see!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti