Pallontallaajat.net
Valikko

Kotona

Kirjoittanut Inka 28.5.2010

Huhheijakkaa. Yhentoista tunnin matkustamisen jälkeen saavuttiin tänään viimein iltapäiväkolmelta takaisin Helsingin huudeille. Viime yönä ei paljo naurattanu, ku matkaan lähettiin neljältä Beirutin kentältä. Kuudelta Budapestissä ja siellä ihana, ihana viiden ja puolen tunnin vaihtoväli! Meikä kuolas penkille ja Karimki vähän, mutta ei se yleensä osaa oikeen nukkua.

Helsingissä oli onneksi vastassa lämpö (+13) ja auringonpaiste, joten ei masentanu ihan hulluna tulla tänne takasi. Ja keksittiin huomiselle suunnitelma, että mennään Tampereelle päiväksi joten reissaamista ei tarvi lopettaa ihan vielä.

Nyt kuitenkin velvollisuudet kutsuu ja univelkojakin pitäisi päästä jossain vaiheessa kuittaamaan, joten kirjoittelen myöhemmin sitte lisää ja tarkemmin matkan loppuvaiheista. Voin kertoa, että mukavaa oli ja kuvia saatte ihasteltavaksenne myöhemmin.

Nyt kuitenki tusbaaläkheer!

Translation: I’m back in Finland!! And soo tired after 11 hrs of travelling, so I’ll tell you more about the last days of my trip later. And you can be sure, that I’m posting some pics also! But for now, good night…

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti