Pallontallaajat.net
Valikko

Ruotsinlaivalla!!

Kirjoittanut Inka 14.6.2010

Uu jes! Ensimmäinen ruotsinlaivailu on nyt takana päin, ja voinpa sanoa että olihan se kauhiaa! Olin jo vähän Pietarin-risteilyn jälkeen sitä mieltä että yhhh, onpa hyvä meno ja noloja esityksiä, mutta eipä se ollu mitään verrattuna viikkarin ruotsinlaivamenoon. Tulipa sekin kuitenki nyt koettua, ja hyvä niin.

Lapsena oli aina parasta päästä pelaamaan tätä peliä!

Varattiin tosiaan matkat jo tosi kauan aikaa sitten, koska aateltiin että nyt pistetään varman päälle että oikiasti päästään sinne Tukholmaan sinä aikana ko ollaan Helsingissä. No, otettiin tietenki se kaikkein halvin hytti, sillä nuo kesähinnat on mitä on ja mitä sitä kuitenkaan alakaa makseleen mistään luksusmenosta. Oltiin molemmat käyty abiristeily just nimenomaan viikkarilla, ja meikäläinen ainaki aatteli että se hytti mikä sillon oli (kai seki oli joku supersäästömeno) on se kaikkein halvin. No, olin väärässä, sillä se abiristeilyn sillipurkki oli vielä luksusta tähän verrattuna.

Joku vanaha pariskunta oli vallannu nuo pelikoneet ni voitettiin sitte jostain muualta!

Otettiin tosiaan kolmen hengen hytti, maksettiin siitä 169 euroa (mikä tuntuu aika paljolta Tukholman-risteilystä kaikkein huonoimmasssa hytissä, koska Pietariin pääsee samalla hinnalla), ja se oli kaikkein halvin mitä löyty. Hytti oli siis semmonen ehkä 2,5m x 2,5m, eli siellä oli kaks sänkyä ja siinä välissä käytävä, yks yläsänky luonnollisesti. Vessat ja suihkut oli sitte yhteiset, mikä oli luonnollisesti ihanaa.

Otettiin perinteisiä laivakuvia, jee!

Sattu vähän harmillinen päivä tuolle reissulle, sillä oli aika kylymä ja mulla oli talavitakki päällä ja pikkusen harmitti! :( Ja aina välillä satoki, mutta oli niin kova tuuli että se sade ei tuntunu niin pahalta.

Vaikka oliki synkkää, 0li silti nättiä

Niija tuo oli tosiaan mun eka kerta Tukholmassa! Sitä aikaisempaa kertaa ei lasketa ko sillon kävin vaan vanhassa kaupungissa syömässä koneenvaihtojen välillä. JA tosiaan, vaikka oliki aika huono keli, oli tuolla silti mun mielestä tosi nättiä.Ja koska on rakkauden kesä 2010 ja tuolloin Vickanin ja Danielin häihin oli enää viikko, oli Love Stockholm-festarit tietenki kovassa hyrinässä! Kaikkialla oli sydämiä, tilsammans-tekstejä ja muutenkin rakkautta! Huonon sään vuoksi mitään festarimenoja ei tuntunu olevan, joten missattiin ne, mutta rakkauden ilosanomaa ei voinu missata! Ihanaa.

Tämäki kuva taitaa olla jo jonkinlainen perinne.

Vanhan kaupungin menoa

Tylliä oli kaikkialla, sillä häihin pitää valmistautua ajoissa!

Karim sydämessä.

En tiijä oliko tää tulevien kemujen hääkattaus vai mikä, mutta olis kyllä mulleki kelevannu

Fanikuva!

Oli muuten hauska oikiasti nähä se häähumu, vaikka en olis kyllä ollu ihan hullun mielissään jos olisin sattunu sinne tällä viikolla. Ja ylläristi, eipä sielä kettään muita näkyny ko turisteja, sillä kaikki paikalliset oli paenneet jo nyt!

Ruotsalaiset oli rauhan asialla

Siinä vaiheessa ko aurinko alako paistaan niin alako hymyilyttään, vaikka meijän piti tietenki just sillon lähtä

Sitä tietää olleensa ruotsissa, jos kassista löytyy Kina-karkkeja

Paluumatkalla otettiin myös turistikuvia, tässä meikä senaatintorilla…

… ja tässä Karim Ateneumin edessä (oikeasti bussipysäkillä).

Heh, nauratti myös nuo viikkarin vihjaukset. Nyt jäi kyllä viinat ostamatta.

Nyt on siis ruotsin-risteily tehtynä, jes. Mulla on harjoittelua enää kaks ja puoli kuukautta jäljellä, ja koska oon käyny jo kolmella reissulla aattelin, että eiköhän ne oo siinä. No, ei ne oo sillä reisboja on tulossa vielä ainaki kaks. Niistä enemmän myöhemmin. Voin kyllä kertoa että kyllä mulle kelepaa.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti