Pallontallaajat.net
Valikko

Oma naama, paras naama

Kirjoittanut Inka 18.6.2010

Tää on nyt se meikän 15 minuuttia. Kurkatkaapas kesän Mondon kirjeet-sivulle, mitäs sieltä löytyykään?

Meikän naama! Ou jes. Mondossa siis esitellään joka numerossa pari tekijää, ja tässä, kesän numerossa oli sitten mun naaman vuoro. Tuo toinen tyyppi on kirjailija Miika Nousiainen, joten meikähän on aika lailla samalla viivalla sen kans…. or not.

Muistatteko
ku huhtikuussa kävin työmatkalla Tallinnassa? Se juttu, mitä siellä tein, julkaistiin kesän numerossa. Kyseessä on siis Tallinnan pikaopas, mitä oli kyllä ihan hauska tehdä, melko kiireistä tosin.. No, ei haittaa!

Mun suurin lemppari ja supersuosikki tuolta reissulta oli kahvila Java! Java! Joten jos ootte Tallinnaan päin suuntaamassa, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa tuo kahvila. Samalla siinä on myös baari ja ravintola.

Ruoka on superhyvää ja edullista, ja sijainti on ihan naurettava, sillä se sijaitsee noin sadan metrin päässä siitä surullisen kuuluisasta Viru-keskuksesta, mutta siitä huolimatta noloja suomalaisturisteja siellä ei näkyny.

Käytiin siellä siis kaks kertaa sen kahen päivän aikana, ja ekalla kerralla nautittiin perinteisesei ranskiksia ja sandwitch/hampurilainen. Toisena päivänä meikäläinen nautti kanakeittoa ja voin kertoa että maistu. Tuo annos, mikä on tuossa valokuvassa tais maksaa jotain kolmisen euroa, joten ei todellakaan ollu hinnalla pilattu.


Eilinen päivä oli ihan hauska, käytiin työkeikalla Hangossa, ja ylläri ylläri se oli mun eka kerta ko kävin siellä. Sattui aurinkoinen päivä ja voi vitsi se kaupunki näytti hauskalta! En voinu olla suunnittelematta pientä road tripiä jonain kauniina kesäviikonloppuna Karimin kanssa. Nyt jos vain jostain sais sen auton, tai pitää tsekata bussiaikataulut, eiköhän niilläkin pääse.

Tänään maakuntamatkailu jatkuu, sillä suuntana on tänään Juva! Jännää tämä harjoittelu.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti