Pallontallaajat.net
Valikko

Parasta evästä

Kirjoittanut Inka 18.6.2010

Libanonista tuli tosiaan tuliaisina melekosen suuri purkki ihanaa ja todella epäterveellistä halawaa. Ei olla meinattu keksiä, että minkä kanssa sitä kannattais syödä, kun Libanonissa sitä vedetään naamaan paikallisen leivän kanssa, jota ei nyt tunnu suomesta kovin helpolla saavan. Ratkaisu löytyi melko yllättäen Tukholmasta! Piipahdettiin siellä NK-kaupassa, joka lienee paikallinen stokka tai ainakin jotain sinne päin. Ja siellähän tietenkin oli sitten leipähyllyssä seuraavanlaista:


Arabialaista leipää! Hinta oli vaivaiset kaheksan kruunua, joten otettiin samantien kaksi pussia. Ei kauheasti lompakkoa verottanu. :) Tässä samalla tuli mieleen, että voisihan se olla ihan hyvin mahollista, että tuolta keskustan stokkan herkusta tuota leipää saattaisi löytyä. Voi olla että pitää käyä joku päivä kattomassa.

Namnam! Halawa on kyllä parasta. Sehän on siis pelkkää sokeria ja rasvaa, ja tämä versio on saanu kaverikseen vähän pistaasipähkinöitä. Kuulostaa miltä kuulostaa, mutta ihanaa tuo on!


Nams! Siinä vasta terveellinen aamiainen. Suosittelen tuota ihan täysin, jos tulee joskus mahdollisuus maistaa kunnon halawaa, niin tehkää se!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Anonymous 23.6.2010 at 12.48

Saisikohan libanonilaista leipää vielä Jasmin Foodista Hakaniemen metroasemalta? http://www.lintulaakso.net/kallionbasaari/puoti.php?puoti=jasmin

Hämeentiellä on muitakin etnoruokakauppoja, jos ei tuolla tärppää.

Vastaa
Inka 29.6.2010 at 22.28

Vaude, kiitoksia vinkistä! Tuo on käytävä tsekkaamassa pikimmiten. JEE!

Vastaa
Anonymous 4.9.2010 at 1.38

Mikäli oot Helsingissä tai aiot käydä niin ainakin Itäkeskuksessa on montakin kauppaa joissa myydään kyseistä leipää ja Myllypurossa oli myös yks ja Hakaniemessäkin on muutama.

Vastaa

Jätä Kommentti