Pallontallaajat.net
Valikko

London part 512

Kirjoittanut Inka 19.7.2010

Käytiin tosiaan Sallan kans viime torstaina Lontoossa. Jo jostain vuodesta 2001 oltiin haaveiltu että käytäisiin siellä yhessä joten oli suhteellisen kova juttu päästä viimein toteuttamaan tuo haave, vaikkakin vaan vajaaksi kaheksaksi tunniksi.

Ennen junaan astumista Sallaa jännitti!

Mun edellisestä Lontoon reissusta oli kulunu vajaa vuosi, joten hommat oli suht hyvin vielä hallussa, tai siis ainaki ne perinteiset vierailukohteet. Rajallisen ajan vuoksi ei kauheasti ehitty eksyä ja löytää uusia ja mielenkiintoisia paikkoja, vaan kierrettiin ne perinteiset turistikohteet ja huomattiin, että onki jo aika palata Victoria stationille.

Syötiin eväitä junassa, jännitti myös

Meitä seuras asemalta joukko espanjalaisia turisteja (mikä siinä on että niitä riittää kaikkialle?), ja ne tuhos kaikki meidän yritykset ottaa hyviä turistikuvia. Onnistuttiin kuitenki Westminster Abbeylla karistaan ne kannoiltamme. Yritettiin jo aikaisemmin, mutta ne vaan otti meijät aina kiinni.

Mielenosoituksia!

Kaverikuvassa Salla, Inka ja Ben!!

Oli jotenki hullun hassua käyä Lontoossa vaan yks päivä, mutta ei kuitenkaan harmittanu yhtään koska tiedossa oli että puolentoista kuukauden päästä meen sinne uudestaan viikoksi, sillon ehtii sitte kunnolla kierrellä ja seikkailla ja eksyä, tuo oli vaan vähän tuommonen maistelureissu.

National gallery
Salla oli mielissään ko pääsi koskettaan Trafalgar Squaren leijonia!!
Piccadilly Circus, mäkkärin mainokset oli pysyny samana sitten viime vuoden
Käytiin myös Hamleysissa, pehmoleluostasto oli ilmeisesti Sallan mieleen :)

Lontoossa oli ihan ihmeellinen sää: välillä paisto aurinko, välillä oli pilvistä ja tuuli ja välillä satoi. Ei se kuitenkaan haittaa, onhan kyseessä Lontoo. Pakko mainita että ostin ihanaa namia eli grillatulla halloumilla ja paprikalla päällystettyä patonkia, kaks ja puoli puntaa, kyllä jaksoi sitten sen voimalla!

Ens reissun tiimoilta saatta sitte vähän vähemmän superturistikohteista kuvia, nyt ei oikein muihin ehtiny.

Ps. Tuo oli muuten mun viides kerta Lontoossa….

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti