Pallontallaajat.net
Valikko

Mitä mää oikeen teen Helsingissä!?

Kirjoittanut Inka 28.7.2010

Vastaus: En mittää. Oon ollu tämän kuukauden tavallaan lomalla, tavallaan töissä. Palaan maannataina takas toimitukseen, ja sitte ei ookan jälellä ko vaan kaks ja puoli viikkoa!!!! Ihan hullua. Toisaalta tuntuu et tää kevät + kesä on kestäny ikuisuuden, mutta toisaalta taas tuntuu että ne on vilahtanu sekunnisa ohi. Harmittaa hulluna ko harjottelu loppuu. :(

Mutta meikä on juoksennellu pitkin Helsingin puistoja tän heinäkuun. Tää kämppä on tosiaan semmosta ripulia että täällä ei oikiasti voi olla, joten ollaan siis ulkona. Ellei käyä unicafessa syömässä nii lämmintä ruokaa saa vaan sunnuntaisin ko käyään grillaamasa jossain puistosa!

Toim. huom. Karim toimii aina grillimestarina, meikä onnistuis varmaan tekemään tuollaki tuhoja

Halloumia, ananasta ja kanaa leivän välissä, NAMS!

Ollaan laskettu nyt että Karimilla on neljä viikkoa jälellä Helsinkiä, mulla viis. Eikä mua haittaa yhtään, viis viikkoa on just hyvä aika, siinä ehtii olla vähän töisä ja vähän ei töisä, sitte nähä vielä kavereita ja kaikkia kivaa. Parilla keikallaki aattelin vielä käyä jee!

Viime viikolla meilä oli vuosipäivä, oujea. Juhlittiin sitä syömällä viiden euron (laitonta?) känkkyä ruttopuistossa, ja käytiin myös leffassa.

Kyllä kelepas.
Ylleesä mennee aina sillai että sitte ko Karim tullee töistä nii mennään johonki puistoon makkaamaan, meikä lukkee kirjaa ja se nukkuu. Ollaan ihmetelty että mistä se johtuu että se ei saa koskaan sisällä unta mutta heti ko mennään ulos nii nukahtaa sekunneissa. No, mitä mittää, hyvä unihan on iha hyvää tekemistä! Joskus pelataan kans korttia.

Hyvä ko tuossa meijän vieressä on tokoinranta, joka on semmone spurkupuisto mutta ko se on lähellä ni ollaan monesti siellä ko on siellä muitaki semmosia jotka ei oo ihan niin rantojen miehiä. Mutta ko pari päivää sitte oltiin oltu sielä joku neljä tuntia ja oltiin lähösä pois nii huomattiin että siinä meijän makoilualustan vieresä metrin pääsä oli käytetty huumeruisku ni aateltiin että siirrytään mielummin sinne kaisaniemeen.

Meikä kirmailee nurmikolla!

Nyt on tulosa vielä jänniä juttuja tällä viikolla! Tännää meen käymää nelosen uutistoimituksesa (vähä tavoitteita tsekkaileen), sitte pari päivää hullua kirjottamista, iskä ja topi tullee perjantaina, lauantaina maakuntamatkaillen SAUVOON!!!!! Ja sunnuntaina Karim aiko tehä jotain aika hurjaa. Eiköhän siinä ooki sitte loppuviikolle.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti