Pallontallaajat.net
Valikko

Viikonloppumenoja

Kirjoittanut Inka 2.8.2010

Takana on yksi kivoimmista viikonlopuista pitkään aikaan! Iskä ja Topi tuli perjantaina käymään, ja käytiin kattomassa viimein se kaikkien kehuma Inception. Pakko myöntää, että myös mekäpoika oli pikkusen mielissään ko. elokuvasta. Kaikkea en ihan tajunnu, mutta ehkä sitten toisella katselukerralla.

Lauantaina pakattiin kampsut autoon ja suunnattiin kohti Sauvon kirkkoa teemalla Päivi

Meitsi ja morsian!

Oon aina nauranu kirkossa niille, jotka itkee häissä. No, en naura ennää. Ei kai sitä voi kukaan kuivin silmin katsoa ko morsian kipittelee alttarille isä käsikynkässä silmät kirkkaina ja niin onnellisen näköisenä ku voi vaan olla?

Onnelat ja hääkakku

Pileet oli siis Turun saaristossa, jonne saatiinki sitte vähän navigaattorin kans seikkailla. Lopulta ehdittiin ajoissa, ja oltiin takas Helsingissäki jo neljän aikaan. Harmitti kyllä hieman, että jatkot piti jättää välistä, mutta saatiin ainaki tanssittua hyvin! Voin sanoa, että oli vuoden parhaat jortsut ja että mun päkiöihin sattuu vieläkin kävely..

Sunnuntaina Karimin ja Topin piti käydä hyppäämässä kaivarissa 150m benji. Karim meinas hypätä sen jo torstaina ja Topi lauantaina mutta sanoin kummalleki että oottaa nyt toisiaan, paljo kivempi hypätä samaan aikaan kaverin kanssa. Käviki sitten niin, että sunnuntaina klo 12 ku paineltiin hyppypaikalle, järjestäjät ilmoittivatkin että nosturi on rikki, ja sille päivälle ei varmaan saada sitä kuntoon. Voitte kuvitella, että mulla oli vähän syyllisyydentuntoja sen jälkeen kiellettyäni molempia hyppäämästä…

Karim pääsi kuitenkin hyppimään, vaikkei benjiä ollukaan

Oli muuten aikamoista tuuria matkassa, sillä oli tarkoitus että mennään sunnuntaina isän kyydissä Tampereelle hakemaan auto siskolta. Noh, iskä soitti sitten lauantaina että suunnitelmiin tuli muutos, sillä serkut oli asuntovaunun kanssa ajelemassa Turussa, ja auto oli syttyny palamaan!!! Ne oli sitten soittanu isälle ja pyytäny sitä hakeen vaunun ja lapset kyytiin, ettei tarvi jäädä sinne seisoskeleen.

No, isä ja Topi lähti sitten sunnuntaina, ja ne oli ehtiny vaunun kanssa Turusta Raumalle asti, kun isän auto hajos! En oo ihan varma mikä se oli mutta vissiin kampiakselin jakohihna muistaakseni hajos ja sitte matka tyssäs siihen. En tiijä mikä siinä on mutta melekosen huonoa tuuria tämän asuntovaunun kanssa. Porukat meni sitten hotelliin yöksi, ja isä jäi vielä toiseksikin yöksi ja huomenna se saa toivottavasti auton alle ja pääsee kotiin. Onneksi on kuitenki loma, ni huono-onnisuuden voi ottaa vaan mahdollisuutena seikkailuun!

Nukkumista vaihteeksi, tällä kertaa Kaivopuistossa

Tänään oli maanantai ja elokuu! Ihan hullua miten tää kesä meni ja tänään aamulla löysin itteni taas toimituksesta. Harjoittelua ei oo jälellä enää ku kaks ja puoli viikkoa ja sitten taas kouluhommia, eipä niitäkään kyllä turhan rankasti.

Pääsen vielä kaks kertaa reissuun, jee! :) Toinen on jo ens viikolla, ja toinen sitte ens kuun alussa. Kyllä kelepaa.

Loppuun vielä paras kuva mikä meikästä on otettu, kauniina kesäpäivänä vuonna 2010:

Inka 5 vuotta

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti