Pallontallaajat.net
Valikko

Hämä-hämä-häkki…

Kirjoittanut Inka 10.8.2010

Noniin, nythän se karma iski takaisin mun eiliset leuhkimiset.

Makaan edelleen viiden tähden hotellin tuplaleveällä sängyllä, tällä kertaa kyseessä on kuitenki eri hotelli. Olin iloisesti alakamasa nukkumaan ku huomasin sivusilmällä sängyn viereisellä seinällä kipittävän hämpsyn. Lasi pöydältä ja elukka satimeen, homma done. Mutta siinä vaiheessa tein virheliikkeen ku katsoin kattoon, jossa oli ainaki noin 20 samanlaista (jalkojen kanssa jotain 5cm, joten ei paha mutta tarpeeksi paha) hämppäriä.

Kävin avuttomana hämähäkkejä vihaavana mimminä hakemassa respan mimmin apuun (meikän ikäinen kaveri, hämähäkkipelkotila sama ku mulla), ja koska mitään myrkkyä ei ollu toistaiseksi saatavilla, se otti semmosen kepin päässä olevan pölyhuiskan ja paperia messiin ja tuli noukkimaan niitä. Jotku oli kaapin päällä nii niitä ei saanu mutta MELKEIN kaikki. Ja parasta oli se että se keräs ne lasin alle, haki lautasen ja aiko päästää ne vapauteen.

Pisteet sille mimmille, mulla tuli yhtäkkiä ikävä meijän haisevaan 22 neliön persläveksikin kutsuttuun kämppään. Viiden tähden hotellit pitäköön tunkkinsa!

Ps. Heitin edellisestä hotellista mukaan nappaamani suihkumyssyn päähän että ei tarvi yöllä paineilla sen kans onko hämähäkkejä tukassa. Voin myös kertoa että huoneessa surraava kärpänenki säikäyttää mut joka kerta ko kuulen sitä vähänkään. Mukava ja rentouttava yö siis tulossa!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti