Pallontallaajat.net
Valikko

Back to square one.

Kirjoittanut Inka 7.9.2010

Terve. Tulin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotiin. Se on melekosen outoa, sillä oon ollu täällä viimeksi tammikuun alussa. Myös melekosen moni asia on muuttunu, mutta siihen lienee pakko sopeutua.

Jännää on nyt se, että siisti ja jännä ja uutuuttaan kiiltelevä elämä Helsingissä jäi taakse. Toisaalta oli siistiä ku ei tuntenu paikkoja ja joka nurkan takkaa löyty jottain uutta, toisaalta on siistiä olla tutussa ympäristössä vanhojen kavereiden ympäröimänä.

Nyt on myös semmonen outo tilanne, mitä en oo kokenu yli vuoteen, että mulla ei oo yhtään lentoa varattuna! Tekis mieli varata lennot johonki, ihan mihin vaan, että tietäs että jossain vaiheessa pääsee pois Oulusta (ihan sama miten paljo sitä on ikävä, meni kaks päivää ennenko alakoin valittaan), ja sitte tietty takasi. Mutta no can do, pitää nyt vaan toivoa että mää jossain vaiheessa saisin jotku hyvät lennot hankittua. Suunnitelmiahan on aina, mutta tullee nyt onneksi vähän säästettyä maapalloa ja rajoitettua reissaamista. Jospa se sitten tuntuis paljo siistimmältä!

Karimilla on alkanu koulu jo parisen viikkoa sitte, mulla ei vieläkään. Ja sain just tännään kuulla, että se alakaaki vasta noin kahen viikon päästä. Sitä ennen tässä ei oo muuta ko reenejä vedettävänä (tänään vedin ekat, tästä se lähtee!!), opinnäytetyö tehtävänä (niinpä niin, meikänki pitäs saaha itteni ulos tuolta koulusta) ja uraa luotavana. Saa nähä miten käy.

Mulla tekis mieli laittaa hulluna kuvia elokuun elämästä tänne ja piristää itteäni nyt ku on kuitenki pimeä syysilta, mutta se pittää tehä sitte ko netti on jostain muualta ko Karimin kännykästä. Eli myöhemmin.

Mutta voin luvata että varastossa on elokuun kuvien lisäksi vähän juttua LONTOOSTA, misä oltiin typistetyn perheen kans perhematkalla viime viikolla! Stay tuned!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti