Pallontallaajat.net
Valikko

Suuria ostoksia

Kirjoittanut Inka 20.9.2010

Eilen illalla napsahti taas yks reissu lukkoon. Ostettiin nimittäin lennot kuukauden mittaiselle reissulle jenkkeihin. Piletit Hki-New York ajalle 13.6.-13.7. on nyt taskussa, joten tarkempi matkasuunnittelu voi alkaa, sillä aikaahan tässä on.

Nyt tehtiin erillä tavalla ko viimeksi, sillä mistään ei löytyny yhtä edullisia lentoja ku edelliskerralla. Viime vuonna tosiaan lennettiin Oulusta Helsingin ja Lontoon kautta New Yorkiin, paluu samaa reittiä ja pulitettiin pileteistä noin 500e per naama. Nyt ei ollu puhettakaan että tuohon hintaan olis löytyny, alkaen-hinnat Oulusta alko joko seiskalla tai kasilla, joten unohettiin se.

Toisaalta jos oltais ootettu esim hulluja päiviä, oltais säästetty. Toisaalta ei voi mittään. Otettiin siis suorat lennot Finnairilla (saa nähä miten käy) hintaan 659e per naama. Ei oo halapaa, sen voin ainaki sanoa, mutta no can do. Tossa säästettiin ajassa 18h joten se on aika iso juttu.


Ja mistä hommasta tässä sitten on kyse? Tän reissun jälkeen voidaanki piirtää raksi seinään, sillä ens heinäkuussa road trip jenkkien läpi on koettu, mutta onneksi siihen heinäkuuhun on vielä aikaa.

Meitä lähtee siis kuus tyyppiä, kaikki ollaan tunnettu ainaki se viis vuotta joten mitään sen suurempia yllätyksiä ei pitäis ilmetä. Hyvä porukka ja mahtava kohde, joten ei voi muuta suunnitella ko upeaa reissua!

Lennot meillä on siis nykiin, sieltä olis tarkotus heittää muutaman kaupungin (ehkä Washington, Philadelphia) kautta Miamiin, sieltä New Orleansiin, mutkien ja ainaki Texasin kautta akselille Las Vegas, Los Angeles, San Fransisco, mistä otetaanki sitte lennot takas nykiin.

Sen tarkempia reittisuunnitelmia ei siis vielä oo tehty, mutta koska tässä tätä aikaa on, niin ne varmasti tulee myös tehtyä.


Tässä on siis koko eilinen ilta ja tämä aamu fiilistelty viime vuoden nykin kuvia ja luettu kaikkien kavereiden ja tuttujen ja muiden tuntemattomien reissublogeja jenkkien road tripistä. Pitää kaivaa ne lonely planetit esiin, madventureista puhumattakaan ja ettiä ne kultaisimmat käytännön vinkit, ni ei tuu ainakaan ihan hullun pahasti mokailtua. Tai no, parempi ku ei lupaile mitään.Oon myös tosi iloinen siitä, että osa porukasta on käyny jonku verran jenkeissä joten esim Empire state building on tullu nähtyä, joten sinne ei tarvi onneksi mennä jonottelemaan uudestaan (ei sillä, että oltais viimeksi kauheasti jonoteltu, mutta koskaan ei voi tietää miten toisella kerralla kävis), vaan sen ajan voi käyttää johonki aivan muuhun!


Viimeksi tosiaan majoituttiin Brooklynissä, ens kerralla vois ehkä katella majoitusta Manhattanilta… Tai sitten ei, pitää kattoa.

USA, be prepared!

Translation: Now I’ve bought the flight tickets to America. On June 13th, me and five of my friends start the adventure of a lifetime from New York, and a month later, come back home.Who knows what happens? All I can say is that I couldn’t be more excited!!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Annipanni 20.9.2010 at 15.48

mä olen niiiiiiiiiiin kade!!! itellä myöskin road trip plan olemassa, toteutusvuodesta ei vaan vielä mitään hajua :) manhattanilta löytyy kans kohtuuhintasia majotuksia, ite yövyin upper west sidessa Broadway hotel&hostellissa, tarjolla on siis dormeja ja sviittejä.

Vastaa
Laura 20.9.2010 at 20.54

Mää en oo yhtään kade. En yhtään.

Vastaa
Inka 20.9.2010 at 21.17

Kiitti vinkistä Anni! Hyvä tietää että Manhattanilla on myös kohtuuhintasia paikkoja, nimittäin viimeksi kateltiin kyllä jotain mutta kaikki tuntu niin kalliilta että ei jaksettu alakaa etes kunnolla ettiin.

Ja Laura, hyvä! Sulla on salee Loden kans jo omat reissut suunnitteilla!

Vastaa

Jätä Kommentti