Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Englannin herkkuja - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Englannin herkkuja

Kirjoittanut Inka 27.9.2010

Mun lempparihommaa on aina ulkomailla kaupassa tiirailla herkkuhyllyjä. Nappailen sieltä sitten tuliaisiksi niitä kaikkein hauskimmin pakattuja juttuja, jotka pistää silmään. Englannista Karim sai tuliaisiksi jotain vähän terveellisempää fudgejen lisäksi, nimittäin mansikkajuttuja (£0,46), joissa oli kuitenki käytetty pääasiassa päärynää (?).

Ja mistä huomaa että näitä herkkuja koitetaan saada lapset mussuttelemaan? No mukana hämähäkillinen kortti, ja sen alta paljastuikin sitten rullallinen herkkuja, joka oli Karimin mukaan aivan saappaanpohjan makuista. Mutta varmasti hyvä vaihtoehto sille suklaapatukalle.

Parasta oli supernätin paketin lisäksi kortin toinen puoli, minkä avulla lapsia yritetään sivistää parin faktan avulla. Vaikka tuo ei mitenkään hyvältä maistunu, niin pakko sanoa, että englannissa ees yritetään. En oo suomessa nähäny tuommosia juttuja, paitsi ehkä kymmenkertaiseen hintaan.

Translation: I bought this strawberry-thingy to Karim from England. I only chose it because it looked so cute, and I had no clue what it is, except that it is something healthy. Inside he found two strawberry rolls, but he said that they tasted like a shoe. But at least in England they try to offer healthy snacks for the kids. Here it costs ten times more.

Jätä Kommentti