Pallontallaajat.net
Valikko

Inka vs. kylmyys

Kirjoittanut Inka 12.10.2010
Valkoinen aine maassa on lunta, tai ainaki pakkashuurua

Nyt se sitten tuli! Kylymä nimittäin. Aamulla ko heräsin, oli yks miinusaste, ja sehän riitti, sillä myös maa oli valakosena. Kaiken tämän kunniaksi esittelen teille mun taisteluarsenaalin talvea vastaan:

Violetit villahousut
Mikä oliskaan parempi taisteluasu talvea vastaan kuin riemunkirjavat villahousut? Jo pellehousuiksi kutsutut, violetit sydänkäyräpöksyt lämmittää mukavasti, ja pistelynki saa kuriin heittämällä alle IHONVÄRISET sukkahousut. Mun villahousut on siinä mielessä vielä vähän kesken, että tuohon on pakko saaha vyölenkit, sillä muuten voi olla että sattuu vahinko. Ja ainiin, naaman saa mukavasti piiloon paukkupakkasilta ympyrähuivilla, ja tää meikäläisen versio löyty lähetysseuran kirpparilta eurolla.
Sydänkalsarit
Oli villahousut miten hyvät tahansa, mikään tämän maan päällä ei voita mun rakkaita sydänkalsareita. Muutama vuosi sitten Luulajan Åhlensilta ostetut kalsarit on edelleen mun ykkössuosikki, ja arvaatte varmaan, että noita ei laiteta housujen alle, vaan niitä käytetään ainoastaan tilaisuuksissa, jolloin kalsareilla pääsee leuhottamaan. Mukana myös Karimilta pöllityt villasukat, jotka nekin lämmittää mukavasti.
Melkein kokovartalokalsari
Ja koska meikä vannoo kokovartalokalsareiden nimeen, piti mun hankkia sellainen myös itelle. Kyseessä on kuitenki vaan säälittävä wannabe-versio, sillä rahat loppu siinä vaiheessa, kun ostin siskolle 25-synttärilahjaksi oikean kokovartalokalsarin. Jäljelle jääneellä omaisuudella ostin sitten vastaavan, joskin hihattoman version. Kyllä sekin palvelee hyvin, mutta pakko myöntää, että tuo alkuperäinen versio jäi vähän kaivelemaan.. Ja huomatkaa mätsäävät pipo, kaulaliina ja lapaset, äitin tekemiä!

Huomasin tuossa, että munsta ei tuu ikinä muotibloggaajaa (vaikka tästä harha-askeleesta joku niin voisi erehtyä luulemaan). Itsensä kuvaaminen on maailman ikävystyttävimpää hommaa.

Ps. Terkkuja niille, joita ei palele!
Translation: I am ready for Winter!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti