Pallontallaajat.net
Valikko

Muhvinseja ja lentoja

Kirjoittanut Inka 18.10.2010

Leivoin tänään muffinsseja, niistä tuli hyviä, joten jaan reseptin teidän kanssanne:

Toffee-karpalo-kauramuffinssit
2dl sokeria
2 munaa
1½ dl vehnäjauhoja
2dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
1½tl leivinjauhetta
½dl sulaa voita
200g karpaloita
toffeekarkkeja

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon. Lisää lopuksi rasva ja viimeisenä jäiset karpalot. Asettele toffeekarkkeja haluamasi määrä muffinssivuokaan taikinan sekaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ja niin, Janne ja Jani kävi, ja suunniteltiin meidän ens kesän road tripiä. Nyt reitti on selvä (ainakin melkein) ja päiväkohtainen aikataulukin on aluillaan. Ostettiin myös Karimin kanssa illan päälle pari lentoa, nimittäin OULU-HKI ja HKI-OULU-välille lennot Nykin lentojen yhteyteen, liput norwegianilta, yhteensä matkatavaroiden (6,30€/laukku/suunta) kanssa 80 eskoa naama. Lisäksi myös San Francisco – New York -lento on nyt hankittuna, lentoyhtiönä American Airlines. Skyscannerin kautta se lento noin 160 eurolla.

Onpahan nyt taas vähäksi aikaa.

Translation: I baked muffins today, they were a success! I also bought flight tickets for our USA road trip, now we have all the flight tickets we need!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti