Pallontallaajat.net
Valikko

Mieleenpainuva tuliainen

Kirjoittanut Inka 21.10.2010

Muistin tänään pukiessani, että määhän ostin Pietarista itelleni rintamerkin! Olin unohtanu sen muutossa ja nyt olin mielissäni kun sain kaivettua sen esille. Kyseessä on siis Venäjän armeijan kunniamerkki, jonka ostin paikallisesta armeijakaupasta. Hinta taisi olla jossain kolmen-neljän euron paikkeilla.

Juttu Pietarin armeijakaupoista löytyy muuten uusimmasta Mondosta! Rintamerkki on muistaakseni peräisin keskimmäisestä, eli Military Shop-liikkeestä. Suosittelen!

Hauskaa noissa rintamerkeissä oli se, että nuo kuvat oli mitä ihmeellisempiä. Mää valitsin ton delfiinin, joka ehkä on merisotavoimien merkki. Mukana oli ainakin pääkalloja ja muita merirosvohenkisiä tuotteita. Myös batmanin merkki tais vilahtaa jossain!

Translation: I bought a funny brooch in St. Petersburg last summer. It was sold in military shops, so I think it is actually a medal of honor. But what is the cute dolphin doing there!?

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti