Pallontallaajat.net
Valikko

San Francisco

Kirjoittanut Inka 23.10.2010

Kirjoittelin jo aiemmin, että ostettin lentoja ameriikanmaalle. Sen maksamisen kans oli kuitenkin jotain ongelmia, eikä loppujen lopuksi saatukaan niitä lentoja, mitä piti alunperin saada. Huomattiin se pari päivää “ostosten” jälkeen, ja siihen mennessä lentojen hinnat oli nousseet! Oltais jouduttu maksaan 370 euroa ja vielä 25 dollaria matkalaukuista, per naama, joten se tuntu vähän turhan tyyriiltä. Venkslailtiin lentoja muutama päivä, ja tänään sitten ostettiin viimeinkin lennot! Lentoyhtiönä oli JetBlue, ja hintaa San Francisco-New York-välisille pileteille kertyi kahdelta 318 euroa. Ei paha, sillä tää hinta sisältää myös matkalaukut, joista olis siis American Airlinesillä pitäny pulittaa huikeita summia lisäksi.

Mutta ei siinä, homma on hoidossa ja nyt voi keskittyä stressaamaan autosta, sillä se pitäis saada vuokrattua vielä piakkoin. Ongelmia aiheuttaa meijän porukan nuori ikä, sillä seitsemän henkeä syövän auton ratin taa vaaditaan 25 vuoden ikä, ja meidän porukalta se löytyy vaan yhdeltä. Vu-huu siis!

Oon todella innoissani San Franciscosta, enkä millään malttais odottaa sinne pääsyä. Oonki tsuumaillu paikallisia The SF Style-katumuotiblogista, ja siitä saa myös hyvän käsityksen siitä, millaisia kamppeita kannattaa varata mukaan tuohon San Franciscoldiksikin kutsuttuun kaupunkiin.

The SF style

Elikkä heinäkuussa päälle pitkät housut ja puolipitkä paita. Ei varmaan siinä vaiheessa haittaa, kun muihin kaupunkeihin on ilmeisestikin luvattu hyvinki lämmintä.

Translation: I had some troubles with our SFO-NY tickets and I had to buy them again. It turned out to be a great thing, cos we found tickets with a better deal! Now we are going to use JetBlue instead of American Airlines, just because it was cheaper! I’ve been trying to get the SF feeling by looking at the SF style -street fashion blog.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti