Pallontallaajat.net
Valikko

Oulun Puistola

Kirjoittanut Inka 8.11.2010

Kävin tänään semmoisessa paikassa, missä oon halunnu käydä jo pitkään, nimittäin pakkahuoneenkadulla Puistolassa. Superhienossa huoneistossa ja vaaleanpunaisessa talossa (mitä oon lapsesta asti ihastellut!) sijaitseva kahvila on kolmiosainen, ja delin lisäksi siinä on bistro ja illallistamispaikka. Me käytiin delissä, ja tuorepuristettu appelsiinimehu osui ja upposi.

Kauniin ulkomuodon ja tuorepuristetun mehun lisäksi paikassa oli yllättävän vähän hohtoa. Ainakin delin puoli oli hieman kolkon oloinen, eikä tunnelmaa parantanu ne oulun ainoat muutamat hipsteritytöt, jotka oli unohtaneet housut kotiin ja tulleet syömään vähän salaattia. Mutta jos mehulinko on rikki, mehun perässä voisin mennä toistekin.

Translation: Today I stepped into the pink building in Pakkahuoneenkatu I’ve been admiring since a kid. I enjoyed the freshly squeezed orange juice which is quite rare in Oulu.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti