Pallontallaajat.net
Valikko

Vuoden 2010 matkat: Kööpenhamina

Kirjoittanut Inka 18.12.2010

Matkakohde: Kööpenhamina, Tanska
Matka-aika: Pääsiäinen, huhtikuu
Matkan kesto: 4 päivää?
Matkaseura: Karim
Matkustusväline: Lentokone, AirBaltic
Matkareitti: Helsinki-Kööpenhamina
Aiemmat käyntikerrat kohteessa: 0
Majoitus: CabInn-hyttihotelli

Matkan plussat: RUOKA! Saatiin Köpiksestä aivan ihanaa välimerellistä ruokaa, ja sitä oli useassa paikassa. Naamaan vedettiin esimerkiksi  maailman parasta pitakanaa, suosittelen! (Ei sillä että olisin tajunnu merkitä ylös sen kojun, mistä sitä sai.) Ruuan lisäksi kauniit talot jäi kummittelemaan mieleen, sillä se värimaailma oli jotain niin piristävää, että Suomessakin voitaisiin kyllä ottaa mallia.

Karim kädessään maailman paras pita ja kasvoilla tyytyväinen ilme

Matkan miinukset: Ajankohta ja sää. Ei keväällä paljo kannata reissata euroopassa, saati pohjoismaissa jos ei halua palella. Tuolla oli niin kylmä, ja vettäkin tuli aika reilusti. Lisäksi pääsiäispyhien aikaan kaikki paikat oli kiinni ja turisteja oli joka puolella, sulauduttiin siis joukkoon.

Matkan kohokohdat: Täytyy sanoa että ehdottomasti sapuska! Se oli ihanaa.

Matkasta aiheutuneet päästöt: Helsinki-Kööpenhamina-välin edestakainen lentomatka aiheutti hiilidioksidipäästöjä 256,91 kiloa henkeä kohti

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti