Pallontallaajat.net
Valikko

Tulevaisuuden uhkakuvat

Kirjoittanut Inka 2.1.2011
Kuva

Tähän aikaan vuodeasta on hyvä julkaista aina jonkinlainen tavoitelista. Tämän tavoitelistan aiheena on matkat, jotka toivoisin tekeväni tulevan vuoden aikana. Lupasin itelleni, että en osta enää yhtään matkaa sille ajalle, kun pitäisi olla puurtamassa opinnäytetyötä, ja se lupaus (toivottavasti) pitää.

Muutamia matkoja on kuitenkin lyöty jo lukkoon tulevan vuoden varalle ja toisista on tehty melko vaikuttavia haaveita. Tässä vähän esimerkkiä:

Brightoniin on taas päästävä, yhdet lennot on jo varattu helmikuulle, ja yritän sen lisäksi päästä käymään siellä joskus toisenkin kerran, ehkäpä joskus valmistujaisten jälkeen suoraan tai joskus niillä korvin.

Beirut on taas matkakohteena, sinne siis pohjoisen hiihtolomaviikoksi eli kymppiviikoksi kera Karimin.

USA on taas semmoinen paikka, jonne suuntautuvasta reissusta oon vasta kertonut vain noin puolelle maapallon väestöstä, eli se ei liene kenellekään suuri uutinen. Tarkoituksena siis olisi nähdä ainakin seuraavat paikat ja kaupungit: New York, Philadelphia, Washington, Orlando, Miami, Key West, New Orleans, Houston/Austin, Grand Canyon, Las Vegas, Los Angeles, (San Diego), Yosemite ja San Francisco. Seuraa matkalle saan kuudesta vanhasta tuttavuudesta. Matka kestää kuukauden. NAM!

Lisäksi oon haaveillu ainakin Pariisista, Barcelonasta, Dubrovnikistä, joihin kaikkiin pääsee halpalentoyhtiöillä. Myös Oslon matka on ollu suunnitelmissa, ja Riiassa tullaan käymään aivan varmasti. Ehkä myös Luulajassa. Euroopan ulkopuolelle en ens vuonna varmaan paria kertaa enempää mene, mutta se riittää varmasti paremmin kuin hyvin.

Alkuvuosi menee kuitenkin tiukasti treenien, opinnäytetyön ja uuden työpaikan parissa.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti