Pallontallaajat.net
Valikko

No stress my friend

Kirjoittanut Inka 1.2.2011

Tätä mulle kuuluu! Kirjoja, juttuja, opinnäytetöitä. Kirjoittelen siis parhaillaan tutkielmaani. Onneksi aihe liittyy matkailujournalismiin, joten kirjoittaminen ei oo mitenkään vastenmielistä, vaikkakin välillä hieman ongelmallista. Tutkielma on sinällään hyvässä vauhdissa, että vaaditusta 30 sisältösivusta kasassa on jo 24. Aikaa on jälellä reilut kolme viikkoa, joten eiköhän tässä valamista tule. Paitsi että kirjotin äsken neljä sivua ja jossain vaiheessa tajusin että kirjotan sitä niinko toimittaja kirjoittaa juttua, enkä mitään tutkimustekstiä. Saapa nähä miten käy.

Tutkielmakirjojen lisäksi luettavasta ei oo puutetta, sillä noista kaikista allaolevista matkakirjoista pitäs tehä kirja-arvostelu. No stress!

Ps. Jee aurinkoa!

Translation: I am working with my thesis and that is why I have this pile of books.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti