Pallontallaajat.net
Valikko

Lontoo-suosikki: Lazy Oaf

Kirjoittanut Inka 18.2.2011

Ajattelin esitellä teille muutamia lempparipaikkojani Lontoossa. Koska en todellakaan ole mikään asiantuntija, kirjoittelen niitä lähinnä sen perusteella, mikä meikästä siellä on kivvaa. Alotan mun ehottomalla suokkarikaupalla, jossa en oo kyllä käyny ko kahella reissulla mutta oon tsuumaillu niiden netskasivuja niin tiuhaan tahtiin että uskon olevani pätevä suosittelemaan sitä kauppaa.

Kyseinen putiikki on Lazy Oaf.

Lontoon Carnaby Streetillä sijaitseva vaatekauppa myy lähinnä graafisin kuvin varustettuja t-paitoja ja huppareita. Meikä rakastu heti kirkkaisiin printteihin ja hauskoihin juttuihin. Hauskinta Lazy Oafin antia on meikästä mahalaukkukuvioinen huppari, ei sillä että mulla olis ollu vielä pokkaa hankkia sitä.

Lazy Oafin kamat suunnittelee niiden omat suunnittelijat, ja koko putiikki saikin alkunsa 2001 siitä, kun Lazy Oafin suunnittelija Gemma Shiel myi itse tekemiään printtipaitoja Itä-Lontoon toreilla. Ite tekeminen kannattaa, sillä nyttemmin Lazy Oafin paitoja myydään muun muassa Tate Modernissa.

Lazy Oaf sijaitsee Carnaby Streetin alueella osoitteessa 19 Fouberts Place. Suosittelen!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti