Pallontallaajat.net
Valikko

Yankees, baby!

Kirjoittanut Inka 24.3.2011

Viime aikoina jenkkien reissukuume on äitynyt melko pahaksi. Siihen on kaksi syytä: 1. Se on seuraava reissu, minne mennään Karimin kans yhessä joten nyt voijaan hyvällä omallatunnolla alkaa suunnitella sitä. 2. Eilen oli Oulun Suomi-Amerikka yhdistyksen matkailuilta jossa kuunneltiin muun muassa nykissä harjoittelunsa tehneen Liisin kertomuksia. Aijai, paha kombinaatio!

Me ollaan siis aloitettu reissun suunnittelu, ja edetään nyt kaupungeittain. Ja koska NYC on eka kohde minne mennään, alotettiin suunnittelu siitä. Muutamat herkullisen oloiset ruokapaikat on jo löytyny, ja jotain varmaakin ollaan tehty. Varattiin nimittäin liput Yankeesien Baseball-matsiin! Vastassa on tuolloin Texas Rangers ja voin sanoa, että odotan innolla!!! Pitää ostaa jostain ennen peliä jotain fanipaitoja…

Ps. Jos Nykkipostaukset innostaa, tsekatkaa Ullan blogi. Se lähtee ens viikolla yheksäksi viikoksi nykkiin ja voin sanoa että oon kihisen kateudesta!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti