Pallontallaajat.net
Valikko

Yksin matkustamisesta

Kirjoittanut Inka 27.3.2011
Tältä meikä näyttäis itekseen: kartta väärinpäin ja auto rikki

 Oon tosi pitkään miettiny yksin matkustamista. Vaikka oon lennelly todella paljon yksin, kulkenu kaupungeissa ympäri Eurooppaa itekseni ja muutenki hengaillu ulkomailla yksin, en oo koskaan ollu matkalla yksin. En oo koskaan lähteny reissuun tietäen, että en tunne ketään kohteessa. Sen takia se viehättääki mua aivan todella paljon.

Oon seurannu muun muassa Annin ja Terhin blogeista, miten mimmit vetelee ympäri maailmaa (tai ainakin Eurooppaa) yksikseen, eikä se tunnu menoa haittaavan! Yks mun tuttu mimmi veteli joskus parikymppisenä muutaman kuukauden yksin Intiassa, ja silläkin oli kuulemma ihan mahtavaa. Joten miksen siis minäkin?

En oo ostanu mitään lentoja yksikseni matkusteluun, mutta en taida pitää sitä enää ehottomana nou-nouna. Hostelleissa kuitenkin tutustuu ihmisiin, ja tottahan se on että yksin saa tehtyä ja nähtyä niin paljon enemmän ku toisen kanssa. Tietty kaverin seura on aina parasta, mutta katotaan jos meikäläinen uskaltaisi lähtä joskus aivan yksin reissuun!

Onko muilla kokemuksia itekseen reissaamisesta?

Kuva

Lisää tästä aiheesta

4 Kommenttia

Ulla 27.3.2011 at 23.37

Kokeilen nyt uudelleen tätä kommentointia, kun edellisellä kerralla (matkailuillan jälkeen) tuli joku error ja ei onnistunut. Tykkään sun blogista ja kiitti noista uusista blogi-vinkeistä! Huippua, löytää saman matkailuvamman omaavien blogeja vertaistueksi.

Tähän yksin matkustamiseen voin kommentoida viikon päästä blogissa ;)

Ja Yankees! Niin siistiä!

Vastaa
Anonymous 28.3.2011 at 8.55

Mun mielestä vaarallisinta olis olla yksin reissussa jos sattuu sairastua tai no, jos vaikka loukkaantuu vakavasti?! Kaveri mukaan!!!

Vastaa
Annipanni 28.3.2011 at 19.47

Ei tommosia sairastumisia kannata ees miettiä, kotiinhan ne ihmiset kuolee :D tuskin mua kadulle jätettäs puolikuolleena makaamaan ulkomaillakaan. Vakuutukset kuntoon ja menoksi! Hauskaa Puolan reissua Inka, eläkä ny vaan sairastu siellä ;)

Vastaa
Inka 28.3.2011 at 22.23

Kiitti Ulla! Kiva palaute on aina kivaa. :) Ootan mielenkiinnolla sun kommentteja, tietty pieni kateus takaraivossa mutta jospa se olis sitä positiivista kateutta. :)

Anonyymi: Tietty olis aika paha jos sairastuis ja olis itekseen, mut toivottavasti tässä maailmassa voi vielä luottaa siihen et apua saa jos pyytää. Paino sanalla toivottavasti.

Anni: Kiitti, hyvin pyyhkii! :)

Vastaa

Jätä Kommentti