Pallontallaajat.net
Valikko

Juttuvinkki!

Kirjoittanut Inka 25.4.2011

Olin keskiviikkona viimeistelemässä työpäivääni kun puhelin alako piriseen. Vastattuani alako miesääni esittelemään itseään taloussanomien toimittajaksi ja soittelevansa sen vuoksi, että hän halusi haastatella meikäläistä lehteen. Olivat tekemässä juttua lomareissun suunnittelusta ja tarttivat asiantuntijaa. Ja soittivat meikäläiselle! Heh.

Lupauduin tietysti haastatteluun, koska asiantuntijahaastateltavia itsekin useaan kertaan etsineenä tiiän että on mukavaa, jos joku suostuu. Tehtävä oli keksiä neljä vinkkiä lapsiperheelle ja neljä pariskunnalle, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon lomaa suunnitellessa. Toinen asiantuntijahaastateltava oli Matkaopas-lehden päätoimittaja Pirkko Puoskari, joten ihan asiantuntevassa seurassa sitä oltiin.

Juttu tuli ulos lauantaina, ja oli aika siistiä. Mukavaa, että nuoret tyypit otetaan vakavasti ja meitäkin voidaan pitää asiantuntijoina (ei sillä että tää toimittaja olis tienny meikän olevan niin nuori, ja naamakaan ei paljastanu kun kyseessä oli puhelinhaastattelu). Ja ei, mua ei haastateltu ainoastaan sen takia että pidän tätä blogia vaan mun työn kautta.

Käykäähän lukemassa juttu täältä!

Ja loppuun vielä kuva josta meikän asiantunteva ote näkyy vallan ylitsevuotavasti.

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

Ulla 27.4.2011 at 4.32

Mahtista Inka! Siis Taloussanomat, wau!!

Vastaa
Inka 28.4.2011 at 20.35

Niinpä! Oon ollu melekosen fiiliksisä! :D

Vastaa

Jätä Kommentti