Pallontallaajat.net
Valikko

Pokkaali

Kirjoittanut Inka 9.6.2011

En usko tätä, meikäläinen sai pokkaalin! Siis minä, joka ei oo ikinä päässy etes haistamaan pokkaalia, sai nyt sitte tämmösen virtuaalisen version. Ja olkoonki tää mun vihreä mariskooli joka on täynnä pistaasipähkinöitä ja kuvattu kukkapöydällä, niin ei se vähennä sen arvoa ollenkaan. Laura tämän mulle antoi, ja sannoinko jo että oon mielissään? Tais se tulla ilimi.

Mutta tällä pokkaalilla on myös idea. Ja se idea on että nyt teijän pittää kysyä kysymyksiä! En oo ihan varma mitä koskien, mutta varmaan tätä blogia joten antaa tulla! Ainaki kaikki te mun yheksän lukijaa, kai nyt jokkainen teistä yhen kysymyksen keksii? Kysykää, saatan jopa vastatakki!

Ja tämä pitäs kans heittää etteenpäin, mutta koska Ulla ja Laura, jotka kirjoittaa maailman parhaita blogeja on tämän jo saanu, nii en oikeen tiijä kenelle sen heittäisin. Joten heitän nyt ilimaan, katotaan jos joku ottaa kiinni.

Ei muuta ko että kysykää!

Lisää tästä aiheesta

3 Kommenttia

Ulla 10.6.2011 at 4.39

Kiitos Inka! *punastun*

Meinasin kysyä, että monessako maassa oot käyny, mutta hoksasinkin sitten että lista löytyi tuolta ja oli kyllä vaikuttava! Kysyn sitten, että mikä on sun toivetyöpaikka? Ja toinen kyssäri, mistä bongaat halvimmat lennot?

Vastaa
Annipanni 10.6.2011 at 6.57

Ihana näitä sun juttuja on aina vaan lukea :)
Kysymykseksi keksin sellasen että mitkä 5 tavaraa sulla on aina mukana reissussa? Ei tarvii listata passia ja rahoja, mut noin niinku henk.kohtasia must have juttuja :)

Vastaa
Laura 10.6.2011 at 16.15

Kun sää reissaat nuin paljon, niin sehän viepi rahhaa niin mietin vaan että ootko hirveen säästäväinen ihminen? Parhaat säästövinkit? :D Koska mulla ei tunnu millään jäävän mitään säästöön että ikinä pääsisin mihinkään…:/ :P Ja hei semmosta kysyisin, että paras matkakumppani? Oot matkustellu niin erilaisissa seurueissa että jotain kokemusta varmaan matkakumppanuudestakin…:)

Vastaa

Jätä Kommentti