Pallontallaajat.net
Valikko

Ei Ron Moss vaan se toinen

Kirjoittanut Inka 10.6.2011

Meidän paluumatka Lontoosta kotiin Ouluun kesti kaksi päivää! Lähdettiin tiistaina aamulla aikaisin ja oltiin keskiviikkona illalla kotona. Meillä oli 15 tunnin vaihtoväli Norjassa Ryggen kentällä, mikä sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Oslosta. Sinne ei siis menty, sillä paikallisen hintatason mukaisesti se olis tullu melekoisen kalliiksi. Koska Terhi oli kertonut kahen kilometrin päässä kentältä sijaitsevan Ryggen olevan melko pikkuinen kyläpahanen, ajateltiin että mennään kymmenen kilsan päähän Mossiin, minkä piti olla suht iso kaupunki.

Ja niin mentiin. Menolippu maksoi 15 kruunua per naama, ja paluulippu 35. Very nice. Euroissa siis kymmenen kilsan matka makso 1,90 e ja paluulippu 4,40, joten ei mitenkään hullun tyyristä. Eka saatiin lapsialennus, sitte opiskelija-alennus.

Mutta siihen Mossiin!! Ei vitsi mikä paikka, en liiottele yhtään ku sanon että sen kahen tunnin aikana mitä siellä viihdyttiin, nähtiin ehkä alle 20 ihmistä. Melko hiljaista siis. Ei jääny oikeen mitään muuta käteen ku että nytpä on käyty Mossissa ja nähty vähän Norjaa.

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti