Pallontallaajat.net
Valikko

Pikavisiitti Tampereella

Kirjoittanut Inka 11.6.2011

Ennen junamatkaa Ouluun meillä oli muutama tunti aikaa hengailla Tampereella. Kävästiin shoppailemassa luomusapuskaa Lähiruokapuoti Lempi-nimisestä kaupasta. Se oli jotain sellaista, mitä Ouluunki vois toivoa tulevan. Kauppa oli nimittäin täynnä lähiseutujen luomu- ja pienyrittäjien tuotteita. Saaliiksi saatiin luomuviiliä ja lisäaineetonta lakua. Voitte arvata kumpi oli mulle.. Sitte mansikoita kaveriksi, päikkärit puistossa ja junaan.

Ja en voi uskoa että ylihuomenna lähdetään jenkkeihin!!!!!!!!

Lisää tästä aiheesta

1 Kommentti

Ulla 12.6.2011 at 4.00

Iiik iiik iiik! Mää velvoitan teidät päivittään blogia Amerikassa KOKO AJAN!! Tein sulle nyt sen mun NY top 20 -listan. Käys tsekkaa ;)

Niin ja hei vielä yks kysymys: Miten sää saat tähän blogiin nää kuvat näin isoksi? Siis nuo esikatselukuvat. Mulla on kuvia ladatessa asetuksena et suurin koko, mut silti ne on pienemmät ja haluisin ne mahd. isoksi niinku sullaki.

Vastaa

Jätä Kommentti