Pallontallaajat.net
Valikko

Tänään Oulu, huomenna New York

Kirjoittanut Inka 12.6.2011

Nyt on viikonlopun huikea kansainvälinen opettajaseminaari takanapäin, ja seuraavana on aika suunnata ajatukset kohti tulevaa, eli huomenna starttaavaan jenkkien road trippiä. JEE!!!!

Ennen sitä vastaukset niihin muutamaan kysymykseen, mitä multa kysyttiin:

Mikä on sun toivetyöpaikka? Ja toinen kyssäri, mistä bongaat halvimmat lennot?
Voisin melkein sanoa olevani toivetyöpaikassani pallontallaajat.netissä, missä saan kirjoittaa kaikesta matkailuun liittyvästä. Mutta jos superunelmatyöpaikka pitäisi valita, niin olisin varmaan vakkaritoimittajana jossain suuressa matkailulehdessä missä pääsisin reissailemaan pitkin maapalloa ja kirjoittamaan pitkiä matkailureportaaseja. Mutta odotetaan ensin että ne taidot kasvaa. :) Ja halvimmat lennot, nooo Ryanair, Skyscanner ja eticket taitaa olla niitä parhaimpia kavereita. Viime aikoina myös AirBaltic on nostanu profiiliian. Ja noiden yhtiöiden sivuilta siis suoraan.


Mitkä 5 tavaraa sulla on aina mukana reissussa? Ei tarvii listata passia ja rahoja, mut noin niinku henk.kohtasia must have juttuja :)
No ehottomasti järkkäri, sillä mun on pakko treenata noita mun (todella) orastavia valokuvaajan taitoja, ja mielenkiintoisimmat kohteet on aina reissussa. Sen lisäksi tästä lähtien voimakkuukselliset arskat kulkee aina mukana, miniläppäri pitkillä matkoilla, kirja sekä ehottomasti tärkein on hyvät reissueväät. Eli aika perusjuttuja, ei mitään ihmeellistä.


Kun sää reissaat nuin paljon, niin sehän viepi rahhaa niin mietin vaan että ootko hirveen säästäväinen ihminen? Parhaat säästövinkit? :D
Karim varmaan tässä vaiheessa repeää aikamoiseen nauruun, sillä meikäläinen ei todellakaan ole mitenkään säästäväinen ihminen. Reissuihin on varaa kun teen aina aika minibudjettireissuja (paitsi työmatkat) ja kotona ollessa rahaa säästyy varmaan eniten sillä, että sitä ei mene kauheasti juhlimiseen tai alkoholiin. Jenkkireissun rahoitan kahdella kolmen viikon jaksolla mitä oon tehny postilla töitä, eli lisäduunia on siis pitäny tehä että siihen on varaa. Eli mitään säästövinkkejä ei irtoa, paitsi että suosittelen miettimään laittaako rahat esimerkiksi isoon telkkariin vai johonkin matkaan.

Paras matkakumppani? Oot matkustellu niin erilaisissa seurueissa että jotain kokemusta varmaan matkakumppanuudestakin…:)
No tähän täytyy sanoa että ehottomasti Karim. Meille on ajan saatossa tullu aika samanlainen tyyli olla reissussa, ja muutenkaan mitään ongelmia ei oo koskaan, koska kaverin tuntee niin hyvin. Mukavaa on tietenki reissata myös kavereiden kanssa!! :)

Oulu kuittaa, seuraava postaus tulee sitten Helsinki-Vantaalta!

Lisää tästä aiheesta

Jätä Kommentti