Pallontallaajat.net
Valikko

Coney Island, karkkia ja pastramia

Kirjoittanut Inka 17.6.2011

Mulla on viis minuuttia aikaa kirjoittaa ennenko pitää lähtä kohti Washingtonia. Aattelin pikaisesti kertoa meidän toisesta nykkiopäivästä, joka aloitettiin painelemalla ihanalle Coney Islandille. Times Squarelta on matkaa sinne 18 metropysäkkiä, joten saatiin ihan mukavat päikkärit siinä. Ulkona oli ihan sairaan kuuma, jotain 28 astetta, mutta metrossa luonnollisesti oli aivan sairaan kylymä.

Coney Islandilla oli aika kova meininki, siinä on ranta vieressä joten porukka juoksenteli bikineissä pitkin rantsubulevardia. Oli kunnon kesämeininki, ja sehän kelpas! Loppujenlopuksi siellä tuli niin kuuma, et ei voitu Karimin kans olla kovin kauaa.

Koska Coney Islandilla tuli näläkä, aateltiin tehä se mitä viime kerralla ei jaksettu eikä ehitty. Mentiin nimittäin pastramille eli lihaleivälle Katz’s deliin, joka on siis yks kaupungin kuuluisimpia ruokaloita. Palvelu oli tietty sen mukainen, hinnoista puhumattakaan. Nuo leivät mitä Karimin kans vedettiin naamaan, makso 17 dollaria!!!! Aivan törkeän kalluista, mutta eipä ollu mikään ylläri kun katto paikan turistimäärää. No, onpahan nyt nähty.

Koska siitä huonosta palvelusta tuli vähän huono mieli, piti lähtä ostaan karsua. Onneksi siinä lähistöllä sijaitseva economy candy oli hyvä!!! Ostettiin myös vähän karsaa illan peliin mutta siitä myöhemmin sillä kaverit oottaa jo autolla!

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

mrs onnela 17.6.2011 at 23.09

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ tos on tommonen I’m saving up to quit my job-säästöpossupurkki, en kestä. stadissa se maksaa 20e, ehe. tuo jos löydät halvemmalla :D (tarviin duuniin hlökohtasen tippikipon, mikä ois parempi.)

Vastaa
Inka 18.6.2011 at 5.41

Pittää pittää mielessä jos sattuu kohdalle! Ehkä ei tuosa samasa kaupasa käyä ennää mutta pijän silimät auki!!

Vastaa

Jätä Kommentti