Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pilivenpiirtäjin keskellä - Archie gone Lebanon - Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Pilivenpiirtäjin keskellä

Kirjoittanut Inka 17.6.2011

New York on niin siisti kaupunki! Ekan oikian aamun valjetessa meidän huone eli minä, Karim ja Janne herättiin reilusti ennen kellonsoittoa mutta silti oikein makeasti nukkuneina. Koska muitten huoneesta ei kuulunu kuorsausta lukuunottamatta mitään ääniä, päätettiin mennä keskenämme etsimään aamiaispaikkaa ja käymään vähän aamukävelyllä. Ja mikä oliskaan ollu siistimpi paikka!

Pilvenpiirtäjiä niskat vääränä tuijoteltuamme päätettiin painella herättämään pojat. Keksittiin hyvä huijaus siitä että oltiin jo käyty syömässä ja vaikka missä ja saatiin vähän vihaa osaksemme, mutta hyvän reissuhengen säilyvyyden vuoksi huijaus piti paljastaa. Paineltiin sitte edelleen kavereina vetämään navat täyteen kaikkea nannaa kuten tuoreita hedelmiä ja toasted bagel with cream cheese. NAM!

Jossain vaiheessa Jani keksi lähtä ostamaan itelle matkapäiväkirjaksi soveltuvaa muistivihkoa, ja me päätettiin jäädä odottelemaan kaupan eteen. Siinä vähän aikaa seisoskeltua pari tyyppiä tuli kyseleen josko meillä olis aikaa osallistua gallupiin kolmen kysymyksen verran. Meikähän heti mielissäni olin auttamassa kanssatoimittajia, kun huomasin muitten kavereiden ottaneen pari askelta taka-alalle. No, ei auta. Vastailin kysymyksiin jotka koski muun muassa Nykin pormestarin työmatkoja (meikähän tietää tästä kaiken!) ja homoavioliittoja. Onneksi oon kykeneväinen muodostamaan äärimmäisen jyrkät mielipiteet vaikka sekunnissa jos niin tarvii! Vaikka en etes ymmärtäis oikiasti mistä on kyse saati sitte koko kysymystä. Pääsinpähän kuitenkin (ehkä) radioon!

Aivan ensimmäinen New Yorkin vierailukohde oli ortodoksijuutalainen elektroniikkakauppa B&H, mistä ostin viimein valmistujaislahjan itelle! Oonki sen jälkeen valokuvannu aivan sairaan mielissään kokoajan. Sieltä paineltiin mutkan kautta Madison Square Parkiin syömään, mutta paikka olikin vielä kiinni ja siellä oli menossa jotku lastenfestarit niin koko puisto oli yhtä kärryparkkia ja lapsimerta. Mutta ei haittaa, olipahan elävää musaa ja aurinkoa!

Ja mikä parasta, vieressä Flat Iron Building! Meikästä tää rakennus on yksi kaupungin kauneimpia, joten sitä kelepas ihastella. Tämän jälkeen hajaannuttiin tiimeihin ne jotka on aikasemmin käyny nykissä ja ne jotka ei oo. Eli käytännössä kierreltiin Karimin kans kahestaan, mikä toimi ihan hyvin sillä muut sai rauhassa käyä niissä paikoissa mitkä me oltiin jo nähty.

Käytiin pääasiassa shoppailemassa Karimin kans, ja New Yorkista tuttuun tyyliin  meikäläinen ei löytäny juuri mitään ja Karim kanniskeli ostoskasseja selekä vääränä.

Sovittiin poikien kans et nähään seittemältä Brooklyn bridgen puolivälissä. Jos paikalle tullaan, se tarkoittaa sitä että halutaan jatkaa matkaa yhdessä. Vähän meinas jänskättää ku kaverit oli vähän myöhässä, mutta kyllä ne sieltä sitten tuli! Alkuperäinen suunnitelma oli kävellä sillan toiselle puolelle Brooklyniin ja mennä rantsulle kattoon Manhattanin siluettia auringonlaskussa, mutta sillä sekunnilla ko jätkät tuli paikalle taivas repes joten se siitä ideasta. Mentiinki metrolla hotellille nukkumaan, mutta eipä mahtanu mittään.

Translation: The first day in New York City was amazing! In the morning we woke up too early so we decided to do a little walk around our neigborhoods before the other guys woke up. After a marvellous breakfast we hit the city! We decided to divide into two groups: people who had been in NYC earlier and people who hadn’t. Me and Karim went shopping, and I found nothing, so typical in New York. In the evening we met the guys in the middle of the Brooklyn bridge, and went back to the hotel. 

Lisää tästä aiheesta

2 Kommenttia

rva onnela 17.6.2011 at 23.13

EN KESTÄ, puoleenväliin<3

Vastaa
Inka 18.6.2011 at 5.42

:)

Vastaa

Jätä Kommentti